Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

7 superfoods som boostar ditt kaffe!

Är du en kaffeälskare av rang? Då har vi några riktigt bra tips om du vill göra ditt kaffe till en sann superdryck!

Foto: Unsplash

För många är de där första kopparna kaffe som vi dricker på morgonen (eller under hela dagen) något som krävs för att man ska orka ta sig igenom dagen. Men drycken har ett ganska dåligt rykte,  i alla fall om man talar om den mängd mjölk eller socker som kaffet ibland kompletteras med eller mängden koffein som kaffe innehåller. Men det är ju så gott, eller hur?

I vilket fall som helst så kan du boosta din kaffekopp med massor av härliga produkter med många hälsofördelar. Vad sägs om en kopp rykande varmt kaffe toppat med kokosolja, macapulver eller gurkmeja? Mums säger vi. För vem vill inte ha hälsofördelar som till exempel ett förbättrar immunförsvar, massor med antioxidanter och vitaminer? Nedan listar vi några riktiga superfoods perfekta att boosta ditt kaffe med!

Källa: The Every Girl

Kokosolja - Renée Voltaire KÖP

Kokosolja - Renée Voltaire

Kokosolja innehåller laurinsyra som ska skydda mot virus- och bakterieangrepp. Kokosolja innehåller även kaprylsyra som ska gynna tillväxten av goda tarmbakterier, boosta immunförsvaret och skydda mot infektioner.

Pris: 75 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kanel - Powerfruits KÖP

Kanel - Powerfruits

Kanel är inte bara gott, det sägs också minska risken för hjärtrelaterade sjukdomar, är fullt av antioxidanter och är även antiinflammatoriskt.

Pris: 105 kronor.

KÖP

Nästa bild
Gurkmeja - Superfruit KÖP

Gurkmeja - Superfruit

Addera gurkmeja i ditt kaffe för att få din dagliga dos av antioxidanter. Gurkmeja innehåller även den aktiva ingrediensen curcumin, vilket innehåller 20 olika substanser som tillsammans hjälper till att hämma inflammationer i kroppen.

Pris: 79 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ghee - Kung Markatta KÖP

Ghee - Kung Markatta

Ghee är klarifierat smör framställt av ekologisk kornmjölk. Ghee är väldigt vanligt i indisk matkultur och kallas för det flytande guldet inom den ayurvediska hälsofilosofin. Ghee sägs bland annat kunna förbättra matsmältningssystemet, förbättrar immunförsvaret och innehåller flera fettlösliga vitaminer.

Pris: 74 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kollagen - Vitaprana KÖP

Kollagen - Vitaprana

Kollagen sägs förbättra matsmältningen, hudens struktur och motverkar rynkor. Kollagen är bland annat även bra för både hud, naglar och hår.

Pris: 209 kronor (nedsatt från 249 kr).

 

KÖP

Nästa bild
Kakaopulver - Superfruit KÖP

Kakaopulver - Superfruit

Kakaopulver sägs vara fyllt med hälsofördelar som till exempel att det är maxat med antioxidanter, järn, magnesium och kalcium. Dessutom är det riktigt smarrigt!

Pris: 109 kronor.

KÖP

Nästa bild
Macapulver - Rawpowder KÖP

Macapulver - Rawpowder

Macapulver är laddat med vitaminer och mineraler som zink, vitamin B2, vitamin C och E, kalcium och järn.

Pris: 126 kronor (nedsatt från 149 kr).

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!