Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Vi listar: 7 superfoods som boostar ditt kaffe!

Är du en riktig kaffeälskare? Då har vi några riktigt bra tips om du vill göra ditt kaffe till en riktigt superdryck!

kaffe-boosta-supefoodsFoto: Unsplash

För många är de där första kopparna kaffe som man dricker på morgonen (eller under hela dagen) något som krävs för att man ska orka ta sig igenom dagen. Men drycken har ett ganska dåligt rykte,  i alla fall om man talar om den mängden mjölk som kaffet ibland kompletteras med eller mängden koffein som kaffe innehåller. Men det är ju så gott, eller hur? I vilket fall dom helst så kan du boosta din kaffekopp med massor av härliga produkter med många hälsofördelar. Vad sägs om en kopp rykande varmt kaffe toppat med kokosolja, macapulver eller gurkmeja? Mums säger vi. För vem vill inte ha hälsofördelar som till exempel ett förbättrar immunförsvar, massor med antioxidanter och vitaminer? Nedan listar vi några riktiga superfoods perfekta att boosta ditt kaffe med!

Källa: The Every Girl

Kokosolja KÖP

Kokosolja

Kokosolja innehåller laurinsyra som ska skydda mot virus- och bakterieangrepp. Kokosolja innehåller även kaprylsyra som ska gynna tillväxten av goda tarmbakterier, boosta immunförsvaret och skydda mot infektioner.

Pris: 145 kronor

Från Bangerhead Köp här.

KÖP

Nästa bild
Collagen KÖP

Collagen

Collagen sägs förbättra matsmältningen, hudens struktur och motverkar rynkor. Collagen är bland annat även bra för både hud, naglar och hår.

Pris: 249 kronor

Från Welloteket Köp här.

KÖP

Nästa bild
Kanel KÖP

Kanel

Kanel är inte bara gott, det sägs också minska risken för hjärtrelaterade sjukdomar, är full av antioxidanter och är även antiinflammatorisk.

Pris: 105 kronor

Från Bodystore Köp här.

KÖP

Nästa bild
Gurkmeja KÖP

Gurkmeja

Addera gurkmeja i ditt kaffe för att få din dagliga dos av antioxidanter. Gurkmeja innehåller även den aktiva ingrediensen curcumin, vilket innehåller 20 olika substanser som tillsammans hjälper till att hämma inflammationer i kroppen.

Pris: 80 kronor

Från Apotek hjärtat Köp här.

KÖP

Nästa bild
Ghee KÖP

Ghee

Ghee är klarifierat smör framställt av ekologisk kornmjölk. Ghee är väldigt vanligt i indisk matkultur och kallas för det flytande guldet inom den ayurvediska hälsofilosofin. Ghee sägs bland annat kunna förbättra matsmältningssystemet, förbättrar immunförsvaret och innehåller flera fettlösliga vitaminer.

Pris: 119 kronor

Från Gymgrossisten Köp här.

KÖP

Nästa bild
Kakaopulver KÖP

Kakaopulver

Kakaopulver sägs vara fyllt med hälsofördelar som till exempel att det är maxat med antioxidanter, järn, magnesium och kalcium. Dessutom är det riktigt smarrigt!

Pris: 79 kronor (Ord. pris 99 kronor)

Från Welloteket Köp här.

KÖP

Nästa bild
Macapulver KÖP

Macapulver

Macapulver är laddat med vitaminer och mineraler som zink, vitamin B2, vitamin C och E, kalcium och järn.

Pris: 108 kronor

Från Bodystore Köp här.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!