METRO MODE + Reebok

Visste du hur viktigt det är att välja rätt sko till rätt aktivitet? Här är anledningen!

En trend vi minst sagt hyllar är den som innebär att vi numera kan bära sneakers till precis allt. Men är du en av de som har på dig löparskorna både på fritiden och till jobbet? I så fall är det dags att sluta med det – det finns faktiskt flera anledningar till att tänka över vilka skor du väljer att bära till vardags.

Systrarna Magdalena och Hannah Graaf är ansiktena utåt för Reeboks promenadsko Ever Road DMX 2.0, som finns hos Intersport, i höst.

Allt som är bra att springa i måste väl också vara bra att gå i? Vi är i alla fall många som länge har resonerat precis så. Men faktum är att ditt löpsteg och ditt promenadsteg är olika: när du springer sätter du ner framfoten först och till stor del under kroppen, medan du under en promenad sätter ner hälen först och en bit framför dig.

Dina löparskor är anpassade för att dämpa just de stötar som din kropp utsätts för när du springer, vilket gör dem bra för just det ändamålet men inte ultimata för vardagspromenaden till jobbet eller powerwalken på helgen.

Skon Ever Road DMX 2.0 från Reebok är däremot framtagen för just promenader. Dämpningen sker med hjälp av DMX-teknologin, som förflyttar luft mellan hälen och tån och ger dig ett frånskjut i steget när du går. Med sin stabila uppbyggnad och det justerbara snörsystemet passar de perfekt för både powerwalks på skogsstigar och lugna promenader på stan.

De har dessutom en ventilerande överdel i mesh vilket gör att du inte blir för varm om fötterna, och den stilrena designen gör dessutom att du utan problem kan bära dem även på jobbet i den färg som passar just din stil bäst.

 

Promenerar du genom stan till jobbet varje dag, eller har du en favoritrunda vid vattnet som du ger dig ut på så fort du har möjlighet? Just nu tävlar vi ut tre par Ever Road DMX 2.0 som du har chansen att vinna. Det enda du behöver göra är att dela med dig av hur du gör för att motivera dig själv att promenera mer i vardagen.

Beskriv hur du gör för att få in promenader i ditt liv med högst 250 ord och skicka till [email protected]. Skriv också vilken färg du helst vill ha på skorna (svart eller grå) om du vinner. Märk ditt mail med Reebok. Skicka ditt mail senast söndag 13 oktober.

Tre vinnare dras av Metro Modes native-redaktion. Genom att vara med och tävla godkänner du att Metro Modes native-team tar del av din mailadress under tävlingsperioden. Efter avslutad tävling raderar Metro Mode alla mottagna mail enligt GDPR. Vinstens värde är beräknat till 699 kronor per par och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!