Artikeln innehåller annonslänkar
Home

30 snygga coffee table-böcker som skapar ett stilsäkert hem

Ett bra sätt att uppdatera ditt hem är att ta in några fina böcker. Lägg dem på ett bord, ställ dem i en hylla eller gör ett fint stilleben. Här har du 30 stilrena coffee table-böcker som fungerar lika bra som inredningsdetalj, som kvällslektyr.

Foto: Instagram @the.coffee.table.book.co

Hur fint är det inte med ett par snygga böcker som ligger lite nonchalant på ett soffbord med en vacker bukett på? Den som någon gång kollat Pinterest vet att det knappt går att hitta någon bild som inte har ett stilleben i form av böcker. Coffee table-böcker, stora och vackra böcker som handlar om mode, design och foto, ligger på vart och vartannat soffbord och det finns otroligt många att välja på.

De snygga böckerna har tagit sig in i våra hem främst som en inredningsdetalj men de bjuder på intressant läsning och är helt klart värda att läsas.

Nedan hittar du våra favoriter!

The World According to Karl KÖP

The World According to Karl

Denna samling citat hyllar modevärldens legendariska designer. Lagerfelds uttalanden om mode, kvinnor, konst, politik, kärlek och liv högt och lågt är berömt runt om i världen.

Pris: 149 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
A Frame for Life - Crawford Ilse, Heathcote Edwin KÖP

A Frame for Life - Crawford Ilse, Heathcote Edwin

En bok med stilgurun Ilse Crawfords arbeten inom inredning och design – fylld av essäer och fotografier som garanterat inspirerar.

Pris: 356 kronor.

KÖP

Nästa bild
Peter Lindbergh - A Different Vision on Fashion Photography - News Mags KÖP

Peter Lindbergh - A Different Vision on Fashion Photography - News Mags

Denna bok samlar 400 bilder från fyra decinner av fotografens storhetstid. Lindberghs verk omdefinerade skönhetsstadarder världen över genom att betona personlighet lika mycket som utseende, sensualitet och autentisk skönhet. Arbetet kontextualisera genom kommentarer från medarbetare såsom Jean Paul Gaultier, Nicole Kidman, Anna Wintour med flera.

Pris: 999 kronor.

KÖP

Nästa bild
Designer of dreams - Christian Dior KÖP

Designer of dreams - Christian Dior

Pris: 699 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Poolside With Slim Aarons KÖP

Poolside With Slim Aarons

Dröm dig bort till Medelhavet!

Underbara bok med foton av den ikoniska fotografen Slim Aarons!

Pris: 528 kronor.

KÖP

Nästa bild
Food in Vogue  - Editors of American Vogue KÖP

Food in Vogue - Editors of American Vogue

En bok som inte bara handlar om mat utan även om mode, kultur och trender – fylld av vackra bilder av mat samt inspirerande texter av Vogues matkritiker.

Pris: 454 kronor.

KÖP

Nästa bild
200 Women: Who Will Change The Way You See The World KÖP

200 Women: Who Will Change The Way You See The World

Den här samlingen av intervjuer med 200 kvinnor från olika bakgrunder tar dig med på en resa som är hjärtskärande och upplyftande. Varje kvinna delar med sig av sitt unika svar på samma fem frågor: Vad är verkligen viktigt för dig?, Vad ger dig lycka?, Vad anser du vara det lägsta djupet av elände? Vad skulle du ändra om du kunde?, och vilket enstaka ord identifierar du dig mest med? Mångfalden av svar  inbjuder oss att åstadkomma positiv förändring i en tid då så många kämpar för grundläggande frihet och jämlikhet.

Pris: 331 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
New York KÖP

New York

Inred ditt hem i en modern stil och estetisk med denna inbundna svartvita dekorativa bok med den världsberömda modestaden New York.

Pris: 395 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Ett hem med omtanke : hållbar och miljömedveten inredning - Ida Magntorn KÖP

Ett hem med omtanke : hållbar och miljömedveten inredning - Ida Magntorn

Hur skapar man ett harmoniskt och personligt hem som är hållbart i längden? Ett hem som är funktionellt och estetiskt, men som samtidigt tar hänsyn till miljön och kommande generationer.

Pris: 209 kronor.

KÖP

Nästa bild
Prada Catwalk KÖP

Prada Catwalk

En bok med omfattande och definitiv historia om modehuset Prada. Catwalk-bilder från tre decenier är inkluderade i denna upplaga. Kollektionerna presenteras i kronologisk ordning och introduceras genom en beskrivning av dess influenser och höjdpunkter. Denna bok återspeglar passionen, hantverket och den kreativa anda som definierar Prada.

Pris: 699 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Valentino: Themes and Variations KÖP

Valentino: Themes and Variations

Publicerad i samband med en prestigefylld utställning på Musee des Arts Decoratifs berömda kostymavdelning i Paris, fokuserar denna volym på Valentinos haute couture-skapelser och lyfter fram de viktigaste och mest ikoniska skapelserna

Pris: 400 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Little book of Gucci KÖP

Little book of Gucci

Upptäck historien om det legendariska italienska modemärket Gucci. Fylld med bilder och insikter i husets 100-åriga historia är den här boken den perfekta presenten till alla Gucci-älskare.

Pris: 179 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Streets of London KÖP

Streets of London

En bok fylld av vackra fotografier från Londons alla hörn som över 40 olika fotografer bidragit till med sitt unika perspektiv

Pris: 490 kronor.

KÖP

Nästa bild
New Nordic Design - Gundtoft Dorothea KÖP

New Nordic Design - Gundtoft Dorothea

Rikt illustrerade bok som tar dig in i den nordiska designens värld, visar upp klassiker och tar dig närmare 2010-talets trendsättande formgivare.

Pris: 224 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ralph Lauren KÖP

Ralph Lauren

Denna volym firar Ralph Laurens liv och arbete. I denna visuellt fantastiska bok talar Lauren uppriktigt om sig själv och sin konst. Boken är vacker som inredningsdetalj i hemmet.

Pris: 699 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
YSL accessories KÖP

YSL accessories

Yves Saint Laurent Accessories är den första boken hittills som belyser de hisnande accessoarerna skapade av en av de mest inflytelserika modedesignerna genom tiderna. Från sin första kollektion 1962 till hans hyllade slutpresentation 2002 skapade Yves Saint Laurent utsökta smycken, hattar, skor och handväskor för att komplettera och förstärka alla hans couture-skapelser.

Pris: 599 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Chanel: Collections and Creations KÖP

Chanel: Collections and Creations

Här öppnar House of Chanel sina privata arkiv och avslöjar en galax av lysande design skapad av Coco Chanel från 1920-talet och framåt, och nu omtolkad för att bli motiv för helt nya plagg, accessoarer och skönhetsprodukter.

Pris: 349 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
The Kinfolk Garden - How to live with nature KÖP

The Kinfolk Garden - How to live with nature

Kinfolks klassiska serie har utökats med den här boken. Besök  30 inspirerande trädgårdar i världens alla hörn.

Pris: 328 kronor.

KÖP

Nästa bild
The Italian Gentleman KÖP

The Italian Gentleman

Denna bok lyfter designers, skräddare och hantverkare som i generationer blivit definierade med italiensk stil. The Italian Gentleman tar oss bakom kulisserna hos ateljéer, skrädderier och dolda butiker där många av våra branschlegender en gång uppstod, med fokus på italienska traditioner och exklusiva hantverk.

Pris: 499 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
IT - Alexa Chung KÖP

IT - Alexa Chung

It är full av Alexa Chungs skisser, fotografier och små texter. Den som älskar Alexa Chung måste kika in den här boken. Den är ju dessutom i vårens hetaste färg, rosa.

Pris: 302 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
St. Tropez Soleil KÖP

St. Tropez Soleil

En coffeetable bok från Assouline som ingår i deras serie med böcker från europeiska orter. I boken St. Tropez Soleil finns bilder på allt från kända ansiken till vackra platser. Boken innehåller 300 sidor och över 200 bilder.

Pris: 1 199 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Säker stil - 101 stiltips - Ebba Kleberg von Sydow, Emilia de Poret KÖP

Säker stil - 101 stiltips - Ebba Kleberg von Sydow, Emilia de Poret

Lär dig alla välklädda människors hemlighet: att styla plaggen rätt.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
The Kinfolk Home KÖP

The Kinfolk Home

En inredningsbok som är så snygg att en smäller av. Denna pärla syns överallt i inredningsvärlden och gärna tillsammans av några Kinfolk-tidningar.

Pris: 289 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rolex: The Watch Book KÖP

Rolex: The Watch Book

Denna bok berättar hela Rolex-klockans historia. Den innehåller flera aldrig tidigare publicerade bilder och texter av klockexperten och författaren Gisbert L. Brunner.

Pris: 697 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Josef Frank : de okända akvarellerna KÖP

Josef Frank : de okända akvarellerna

I denna bok får läsaren följa Josef Franks liv genom några av de personer som stod honom nära. Med tidigare opublicerade akvareller, brev, fotografier och föremål målar bokens författare Ulrica von Schwerin Sievert en personlig bild av konstnären Josef Frank.

Pris: 389 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Tom Ford KÖP

Tom Ford

Tom Ford har blivit en av modets fantastiska ikoner. Han har hjälpt till att bygga Gucci-varumärket till det lyxvarumärke som det är idag. Boken är stilren och passar perfekt att ha liggandes på vardagsrumsbordet eller i bokhyllan, så snyggt!

Pris: 1 299 kronor.

Finns även hos Wakakuu!

 

KÖP

Nästa bild
Yves Saint Laurent Catwalk KÖP

Yves Saint Laurent Catwalk

Yves Saint Laurent Catwalk inleds med en kortfattad historia om huset, följt av en kort biografisk profil av Yves Saint Laurent, innan han utforskar själva samlingarna, organiserade kronologiskt. Varje samling introduceras av en kort text som avslöjar dess influenser och höjdpunkter, och illustreras med ett galleri av noggrant utvalda catwalkbilder.

Pris: 599 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
101 Cocktails du måste dricka innan du dör KÖP

101 Cocktails du måste dricka innan du dör

I årets uppdaterade utgåva av “101 cocktails du måste dricka innan du dör” har Eliq Maranik och Stefan Lindström trendspanat i cocktailvärlden och tagit med flera nya drinkar som nu serveras på etablerade cocktailbarer världen över.

Bland recepten finns förstås också odödliga klassiker som “Bloody mary”, “Cosmopolitan” och “Dry Martini”, men även alkoholfria drinkar och nyskapande, fräscha kreationer som blivit populära i New York, Paris och London.

Pris: 159 kronor.

KÖP

Nästa bild
All About Yves KÖP

All About Yves

Yves Saint Laurent är en av världens mest kända designers, vars haute couture-kollektioner har präglat samhället på djupet. Allt om Yves dokumenterar livet för denna fantastiska designer, från hans barndom, till de avgörande ögonblicken i hans karriär, fram till hans död 2008

Pris: 449 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
The Monocle Guide to Cosy Homes - KÖP

The Monocle Guide to Cosy Homes -

En coffee table-bok som erbjuder inspiration och praktiska tips för hemmet tillsammans med intressanta intervjuer, reseinspiration, illustrationer och fotografier.

Pris: 510 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!