Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Stilsäkert hem – 18 snygga coffee table-böcker som du kommer att vilja ha

Ett bra sätt att uppdatera ditt hem är att ta in några fina böcker. Lägg dem på ett bord, ställ dem i en hylla eller gör ett fint stilleben. Här har du 18 stilrena coffee table-böcker som fungerar lika bra som inredningsdetalj, som kvällslektyr.

Hur fint är det inte med ett par snygga böcker som ligger lite nonchalant på ett soffbord med en vacker bukett på? Den som någon gång kollat Pinterest vet att det knappt går att hitta någon bild som inte har ett stilleben i form av böcker. Coffee table-böcker, stora och vackra böcker som handlar om mode, design och foto, ligger på vart och vartannat soffbord och det finns otroligt många att välja på.

De snygga böckerna har tagit sig in i våra hem främst som en inredningsdetalj men de bjuder på intressant läsning och är helt klart värda att läsas. Vi har valt ut våra favoriter inom design, foto, mat, film och mode.

Vogue Living KÖP

Vogue Living

Pris: 790 kronor.

KÖP

Nästa bild
Peter Lindbergh. On Fashion Photography KÖP

Peter Lindbergh. On Fashion Photography

Pris: 626 kronor.

KÖP

Nästa bild
Japan: The Cookbook KÖP

Japan: The Cookbook

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
200 Women: Who Will Change The Way You See The World KÖP

200 Women: Who Will Change The Way You See The World

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
All about Yves KÖP

All about Yves

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vegetables KÖP

Vegetables

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Harper's Bazaar: Greatest hits KÖP

Harper's Bazaar: Greatest hits

Harpers Bazaars chefredaktör Glenda Bailey har samlat tidningens största ögonblick under det senaste årtiondet. Boken tar avstamp 2001 och tar oss igenom modets utveckling fram till 2011.

Pris: 639 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ingrid Bergman: A Life in Pictures KÖP

Ingrid Bergman: A Life in Pictures

Den här boken är precis vad den låter, den vackra Ingrid Bergmans liv i bilder. Detta är ett måste för både filmälskaren och modeälskaren. Pris: 505 kronor.

KÖP

Nästa bild
Home Made Christmas KÖP

Home Made Christmas

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Chanel: Collections and Creations KÖP

Chanel: Collections and Creations

En vacker bok om vårt kanske mest ikoniska modemärke, Chanel. I den här boken öppnar Chanel upp sitt privata arkiv och bjuder bland annat på originalskisser från Karl Lagerfeld.
Pris: 595 kronor.

KÖP

Nästa bild
One Line a Day KÖP

One Line a Day

En minnesbok med 372 sidor. Ett fint sätt att skriva ned sina tankar, drömmar och upplevelser genom åren och ha allt samlat i en bok.

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
IT KÖP

IT

It är full av Alexa Chungs skisser, fotografier och små texter. Den som älskar Alexa Chung måste kika in den här boken. Den är ju dessutom i vårens hetaste färg, rosa.
Pris: 298 kronor.

KÖP

Nästa bild
The Kinfolk Home KÖP

The Kinfolk Home

En inredningsbok som är så snygg att en smäller av. Denna pärla syns överallt i inredningsvärlden och gärna tillsammans av några Kinfolk-tidningar.

Pris: 304 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kate: The Kate Moss Book KÖP

Kate: The Kate Moss Book

Kate, Kate, Kate. Kan man se sig mätt på den kvinnan? The Kate Moss Book är den ultimata Kate Moss boken. De 368 sidorna är fyllda av hennes mest ikoniska plåtningar. Boken är framtagen av Kate Moss själv tillsammans med bland annat Fabien Baron.

Pris: 536 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dior by Christian Dior KÖP

Dior by Christian Dior

Svartvitt går alltid hem! Dior by Christian Dior är ursnygg både på utsidan som på insidan. Boken blandar text och bild och innehåller några av Christian Diors mest uppmärksammade haute couture kreationer någonsin!

Pris: 2031 kronor.

KÖP

Nästa bild
Josef Frank : de okända akvarellerna KÖP

Josef Frank : de okända akvarellerna

Pris: 369 kronor.

KÖP

Nästa bild
Tom Ford KÖP

Tom Ford

Tom Ford har blivit en av modets fantastiska ikoner. Han har hjälpt till att bygga Gucci-varumärket till det lyxvarumärke som det är idag. Boken är stilren och passar perfekt att ha liggandes på vardagsrumsbordet eller i bokhyllan, så snyggt!

Pris: 1 029 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vintage Cocktails KÖP

Vintage Cocktails

Precis som titeln säger innehåller denna bok en mäng olika cocktails – gamla som nya! Boken visar hur man med få ingredienser kan skapa cocktails som inte bara smakar gott, de gör sig även bra på bild! Placera boken på drinkvagnen och du har en supersnygg inredningsdetalj!

Pris: 536 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!