Artikeln innehåller annonslänkar
Home

8 vackraste granarna att inspireras av julen 2020

Metro Mode har hittat 10 vackra granar att inspireras av. Här finns allt från pampiga granar som når till taket och små söta granar som ryms i en vas på bordet. Vilken gillar du bäst?

Foto: Home Edit / House Doctor

December är snart här! Det är hög tid för dig att börja planera för hur du vill att din julgran ska se ut. Gillar du glammigt och glitter eller jordnära färger och levande ljus? Det kan vara knepigt att komma på vad som passar bäst hemma hos dig eller vilken stil du vill ha.

Våra tips:
1. Planera först!
2. Välj färgskala och stil.
3. Scanna av vilket utbud av pynt som finns eller som du själv kan tillverka. Välj även ut en fot, matta eller kruka som gör att julgranen kommer till sin rätt.
4. Därefter kan du införskaffa en gran som skulle klä i det pynt du planerat och som passar in i rummet.

Klassikern KÖP

Klassikern

Visst är det väl helt underbart med en klassisk julgran? Röda, vita, halm- och filtdekorationer behöver inte kännas uråldrigt och trist. Men om du vill behålla den klassiska känslan på din gran ser vi nog helst att du skippar det där plastiga glittret från matbutiken, det förhöjer inte din gran!

Pris: 799 kronor

 

KÖP

Nästa bild
Frostigt KÖP

Frostigt

Våga satsa på en frostig julgran – som den här fina varianten i plast ifrån Markslöjd.

Skapa en krispig känsla genom att pynta med glitter som liknar istappar på grenarna. Vitt, silver och grått ger din gran den där frostiga känslan som matchar snyggt till industristilen.

Pris: 2 229 kronor

KÖP

Nästa bild
Bordsgran i konstmaterial KÖP

Bordsgran i konstmaterial

Hur gullig är den här fina bordsgranen med träbotten i från House Doctor?

Perfekt om du bor lite mindre, eller helt enkelt inte orkar med besväret med att ha en stor gran som ska släpas upp och ner från förvaring.

Pris: 609 kron0r

KÖP

Nästa bild
Föj din inredning KÖP

Föj din inredning

Om du har ett färgtema hemma är det kul och enkelt att spinna vidare på det! Vem trodde att svart och guld kunde se såhär rätt ut i en julgran?

 

KÖP

Nästa bild
Miniatyr KÖP

Miniatyr

Istället för att slänga upp gamla knallröda adventsljusstakar kan du pynta med små granar.

Pris: 445 kronor

KÖP

Nästa bild
Amerikansk KÖP

Amerikansk

Den amerikanska julen handlar om att gå “all in”. Så vill du ha en riktig Disney-gran gäller det att inte spara på krutet. Håll dig till max två färger för att inte bli alldeles vimmelkantig av dekorationerna och häng sedan en kula på varje gren som håller. Kul att använda pärlband istället för glitter tycker vi.

KÖP

Nästa bild
Ombre-gran KÖP

Ombre-gran

Om du är allergisk, hatar att få de där förbaskade barren i fötterna eller kanske bara vill sticka ut lite med din gran så tycker vi du kan inspireras av ombre-granen! Den här granen fixar du enkelt själv med hjälp av lite sprayfärg.

Hitta DIY-intrsuktioner här

KÖP

Foto: LittleInspiration

Nästa bild
Bordsgran KÖP

Bordsgran

Istället för att ställa en julgrupp eller en amaryllis på middagsbordet kan du dekorera med en liten gran i en kruka pyntad med levande ljus. Men lämna aldrig en gran med levande ljus utan uppsikt.

Pris: 399 kronor

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!