instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

15 finaste julklappstipsen – till vardagsrummet och till köket

Av: Metro Mode

Snart är julen här och vi har listat 15 perfekta julklappar att ge bort till någon du tycker om. Vad sägs som designad inredning som omedelbart höjer stilfaktorn i vardagsrummet, eller köksattiraljer som gör tillagningen både bättre och mer inspirerande? Vi har vi plockat ut några av de finaste julklapparna som i alla fall åker rakt upp på vår önskelista.

Foto: Table Top Stories

Nu börjar nedräkningen till julafton! Har du inte köpt klapparna ännu och vet inte vad du ska köpa, så har vi här samlat de allra bästa tipsen. En designad ljusstake sprider ljus och värme under den mörka årstiden och blir alldeles säkert en uppskattad julklapp. För den som gillar att röra i grytorna och stå i köket är ett exklusivt kastrullset en perfekt present, eller varför inte en kryddkvarn som kombinerar högsta estetik och funktion i ett? Här är 15 tips på fina julklappar som finns att köpa i butik nu.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår