bloggar

Metromode

Användarvillkor

Metromode.se drivs av Metro Nordic Sweden AB

 

Denna personuppgiftspolicy avser www.metromode.se (Webbplatsen). Metromode.se följer den lagstiftning som gäller för skydd för personuppgifter som Personuppgiftslagen (1998:204) i Sverige). En lag som reglerar behandling av dina personuppgifter och ger dig olika rättigheter avseende hanteringen av dina personuppgifter.

 

Vår personuppgiftspolicy redogör för hur vi kommer att använda de personuppgifter som du lämnar till oss via Webbplatsen. Det är viktigt att du läser denna policy noggrant. Genom att använda Webbplatsen eller genom att registrera dina personuppgifter hos oss, ger du ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med villkoren i denna personuppgiftspolicy.

 

Vi samlar in personuppgifter från dig på olika sätt, bland annat när osar till events i vår regi, deltar i tävlingar eller på andra sätt medverkar i olika aktiviteter på sajten. Vi kan också vid tillfällen spara personuppgifter när du svarar på kommunikation från oss.

 

För att registrera dig hos oss vid ex tävlingar kräver vi att du lämnar vissa personuppgifter vilka kan inkludera ditt namn, e-postadress, födelsedatum, kön, telefonnummer.

I våra server och statistik-loggar kommer vi även att samla in information kring din webbläsare, innefattande din IP-adress, uppgifter om webbläsaren, uppgifter om operativsystem samt dina aktiviteter på Webbplatsen tillsammans med information om andra webbplatser som du har besökt antingen före eller efter ditt besök på Webbplatsen.

 

Denna information används för att identifiera dig när du besöker Webbplatsen igen, för att kunna kommunicera med dig och för att hantera ditt bidrag i t.ex en tävling eller utlottning, för att informera dig om du har vunnit en tävling eller pris, för att tillhandahålla och optimera våra produkter och tjänster till dig, för att anpassa den reklam som du får då du besöker Webbplatsen baserat på den information du lämnat till oss vid registrering och hur du surfar då du besöker Webbplatsen samt i syfte att upptäcka och preventivt förhindra bedrägerier eller av säkerhetsskäl.

 

Vi använder en rad olika tekniska metoder såsom cookies och så kallade web beacons för att samla in dessa uppgifter. Vänligen se nedan under ”Cookies” för mer information.

 

ANVÄNDANDE AV PERSONUPPGIFTER I MARKNADSFÖRINGSSYFTE

I enlighet med sådan eventuell tillåtelse som du har gett oss, kommer vi att kommunicera med dig via e-post ellervia telefon, SMS eller MMS med hjälp av de kontaktuppgifter du uppgett vid anmälan/registrering. Den typen av kommunikation som kan förekomma är information om våra tävlingar ellerutlottningar, eventinformation, nyheter eller uppdateringar samt information om funktionsnyheter på webbplatsen, tekniska störningar eller nya produkter och tjänster som webbplatsen tillhandahåller och vi tror kan vara av intresse för dig. Det går bra att maila info@metromode.se om det är så att du vill bli borttagen ur våra utskicksregister eller på annat sätt störs av den reklam som vi kommunicerar med dig.

 

 

COOKIES

Användning av cookies på vår Webbplats. En cookie är en datafil som skickas från en webbplats och sparas på din hårddisk av din dators webbläsare. Cookien innehåller information så att den kan känna igen din dator när du besöker webbplatsen på nytt.

 

När du besöker metromode.se och alla Metro Modes bloggares webbsidor skickar vi dig en cookie. En cookie används av oss på följande sätt:

 

– Kunna identifiera dig som en unik besökare. När du besöker oss igen kan vi matcha dina intressen utifrån dina tidigare besök samt för att undvika att upprepa annonser eller annat material som du bara ska mötas av en gång.

 

– I sammanställandet av anonym statistik som vi använder till dataanalys och ger oss kunskap om hur du använder webbplatsen. Så att vi kan förbättra webbplatsen strukturellt och funktionsmässigt. Genom denna information kan man inte ta fram uppgifter om din identitet.

 

– När vi behöver tillhandahålla information till tredjeparts tjänsteleverantörer som ansvarar för säkerhet och

 

– För att låta våra tredjeparts tjänsteleverantörer, ansvariga för säkerhet och kontroll av uppgiven identitet, till exempel vid inloggning, vid kommunikation mellan två system eller vid utväxling av meddelanden mellan användare, att samla in viss information om ditt besök på Webbplatsen och det verktyg som används för att få tillträde till Webbplatsen, exempelvis IP-adress, webbläsare och tidsinställningar endast för säkerhets- och behörighetsändamål och för att upptäcka misstänkta beteendemönster i samband med Webbplatsen eller ditt konto. Sådan information är enbart relaterad till den enhet som bereder tillträde till Webbplatsen och är inte personligt identifierbar.

 

Följande typer av cookies kan komma att användas på Webbplatsen, (i) ”session cookies”, vilket är temporära cookies som finns kvar i cookie-filen på din webbläsare tills du lämnar webbplatsen, och (ii) ”persistent cookies”, vilka finns kvar i cookie-filen i din webbläsare betydligt längre (hur länge beror på giltighetstiden för den specifika cookien).

Creative
Flora Wiström
senaste
Hälsa
Anja Forsnor
35 min
Home
Sanna Fischer
38 min
Mode
Emelie Wikström
55 min
Lifestyle
Elin Johansson
1 tim
Creative
Linn Wiberg
1 tim
Hälsa
Josefines Yoga
1 tim
Hälsa
PT-Fia
2 tim
Creative
Sandra Beijer
2 tim
Creative
Sandra Hjort
2 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
2 tim
Man
Niklas Berglind
9 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
10 tim
Hälsa
Fannie Redman
11 tim
Home
Andrea Brodin
11 tim
Creative
Sara Edström
12 tim
Hälsa
Träningsglädje
13 tim
Lifestyle
Dasha Girine
14 tim
Man
Johan Hurtig
15 tim
Hälsa
Foodjunkie
16 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
17 tim
Mode
Chrystelle Eriksberger
17 tim
Mode
Petra Tungården
19 tim
Man
Philip Conradsson
19 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
19 tim
Mode
Pamela Bellafesta
21 tim
Mode
Fanny Ekstrand
21 tim
Man
Kevin Triguero
23 tim
Home
Julia K
1 dag
Man
nycstreetjournal
1 dag
Man
Martin Hansson
1 dag
Mode
Linn Eklund
1 dag
Home
Amelia Widell
3 dag