Home

15 sista-minuten klappar du aldrig kan gissa var de är ifrån

15 sista-minuten klappar du aldrig kan gissa var de är ifrån
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/12/1-rusta-julklappstips-budget-sista-minuten.jpg

Rusta

På Rusta hittar vi enkla brickbord som kan användas som både sidobord, nattygsbord och soffbord vilket gör att den lyckliga som hittar detta under granen alldeles säkert kan hitta en plats för det! Och vem skulle tacka nej till ett mysigt fårskinn eller en stor mässingsvas till alla jul- och nyårsblombuketter?

1. Ihopfällbart brickbord i metall som finns i flera färger, 99:-

2. Mässingsvas, Mått. Ø 15 cm, höjd 32 cm, 99:-

3. Fårskinn i flera färger med lång eller kort lugg, 399:-

 

https://metromode.se/files/2015/12/2-bauhaus-julklappstips-budget-sista-minuten.jpg

Bauhaus

På Bauhaus finns ju ungefär allting, men en snygg vedkorg som även kan användas för filtar, en lampa i metallmesh som ger ett fint sken eller en enkel träpall för en trave med tidningar känns som säkra kort att lägga under granen.

 4. Bastupall i furu 239:-

5. Markslöjd, ”Grid” fönsterlampa i metall, 849:-

6. Vedgryta, ”Stjärnan” i metall, 995:-

https://metromode.se/files/2015/12/3-biltema-julklappstips-budget-sista-minuten.jpg

Biltema

På Biltema finns bland annat den här snygga analoga termometern, egentligen för båten men den hade funkat lika bra i köket och känns kul att ge bort när alla använder smartphonen för att hålla koll på vädret. Glasfat, kan man få nog av dem? Kan användas till det mesta från blockljus till godis! Ett tips är att ge bort tio eller tolv för att användas som plocktallrik för mingelmaten på nyårsfesten! (eller till din egen fest?)

 7. Termometer i mässing, 129:-

8. Rottingkorg, 199:-

9. Glasfat för blockljus, 9:90:-

 

https://metromode.se/files/2015/12/4-oob-julklappstips-budget-sista-minuten.jpg

ÖoB

På ÖoB hittar vi en sådan julklapp som alltid behövs, en extra sittplats för gästerna, eller är det kanske en fotkudde till en fåtölj när böckerna ska plöjas i mellandagarna. Ett 4-pack ljusstakar kan lysa upp släktens vardagsrum under mörka januari.

 10. Multifärgad prydnadskudde, 79:90:-

11. Ljusstakar i metall och glas, 4-pack, 199:-

12. Stickad sittpuff, 299:-

 

https://metromode.se/files/2015/12/5-jula-julklappstips-budget-sista-minuten.jpg

Jula

Här hittar vi snygga saker till att ge bort till listälskaren, anteckningsblock i trendmaterialet kork med ett läderband, ett förstoringsglas som kommer få stilleben-fantasten att slå volter och en praktisk och snygg skrivbordslampa som även hade passat utmärkt på nattygsbordet!

13. Förstoringsglas, 39:90:-

14. Anteckningsblock i kork med läderband, 39:90:-

15. Skrivbordslampa av metall och plast, 169:- 

 

Det är den 23:e, klockan har slagit 6, butikerna i staden har stängt för helgen och du tänker på de personliga julklapparna som resten av släkten spenderade hela december på för att hitta. Och vad har du gjort? Jobbat, gått på för många julfester och liksom förträngt att julfirandet den 24:e involverar julklappar. Vad gör du? Lugn!
 
För den delen av befolkningen som inte bor i någon av våra större städer kan ju detta ställa till med en pinsam situation, att komma tomhänt känns kallt och chokladasken från macken känns rätt trött. Men! Det finns julklappar på de mest otippade platserna! Så styr kosan mot närmsta Jula, Biltema eller liknande varuhus med generösa öppettider. Vi har valt ut klapparna som med ett vackert papper och ett handskrivet kort kommer få släktens hjärtan att smälta!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!