instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

3 enkla saker som fixar drömmigaste bröllopslokalen – i en lada

Av: Cassandra Brunstedt

Lantliga bröllop är trendigare än någonsin och nu vill alla ha den ultimata kärleksfesten omringad av höbalar bland grönskande ängar. Här visar Metro Modes nyhetschef Cassandra Lundgren hur du förvandlar den kala lokalen till en magisk dröm – på nolltid. 

Annons

Dekorera ladan med hjälp av pompoms, ljusslingor och vimplar. I dag hittar du mängder av alternativ på samtliga produkter i både butik och på nätet. Det finns tre viktiga saker att tänka på innan du påbörjar shoppingen.

Vill du sätta den där omtalade pricken över i:et och sno ihop en festlig bar på 20 minuter så fixar du det enkelt med hjälp av höbalar, plankor och skruv/spik. Gör så här!

TIPS: Hellre en spik eller skruv för mycket än för lite. Är baren inte stabil så stadga den med hjälp av fler plankor. Du vill inte att den provisoriska baren ska rasa samman mitt under bröllopet.

När du är klar med dessa grundläggande dekorationer så sätter dukar, sommarblommor, björkkvistar och ljus slutgiltiga stämningen.

Lycka till!

Foto & dekor: Cassandra Lundgren 

 

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår