Home

4 hotell vi drömmer om att besöka i sommar

Bli ett med naturen, besök prisbelönta hotell eller lapa sol och blicka ut över kritvita stränder. Vi på Metro Mode har valt ut hotellen som vi trånar lite extra efter i sommar.

Även om det blir hemester även i sommar, eller svemester, som det också kallas, får man lov att drömma! De lediga dagarna kanske spenderas i ett närliggande naturreservat, i parken eller vid stranden, men samtidigt drömmer vi oss bort till andra tider och hotell vi gärna besöker när det blir möjligt igen. Dröm tillsammans med oss på Metro Mode och spana in de här underbara hotellen vi längtar efter att få besöka.

Fabriken Furillen, Gotland

Fabriken Furillen, Gotland

Fabriken Furien liknar ingenting du sett tidigare. Placerad i en miljö där tiden fått stå still. Den karga, nästan overkliga naturen möter skandinavisk lyxig minimalist. De 18 rummen varierar i sin utformning, men genomgående inredda i industriell, enkel stil i perfekt harmoni med naturen.

Ta en paus från allt som heter vardag och låt naturen komma nära.

Till hemsidan.

Nästa bild
ME Hotel, Ibiza

ME Hotel, Ibiza

Äntligen ett hotell för vuxna som vill ladda batterierna och andas. En lugn oas mitt i all galenskap på Ibiza. Bländande panorama vyer som utlovar stön när solen går ner bakom horisonten, glänsande vita rum och nästan farligt bekväma solstolar. För att inte tala om den nyfångade fisken och den dagligen varierande menyn. Blir du uttråkad kan du checka in på hotellets spa, bli coachad av en aura manager eller åka på en båttur till Formatera. Saknar du festligheterna är beachklubben Nikki Beach bara ett stenkast bort.

Till hemsidan.

Nästa bild
Monaci delle Terre Nere, Sicilien

Monaci delle Terre Nere, Sicilien

Etna, Europas enda aktiva vulkan, stoltserar med sin topp teatraliskt bakom Monaci delle Terre Nere och Joniska havet ligger bäddat framför dig. Du är omringad av clementinodlingar som trängs med fikonträd på den välskötta ekologiska gården. På det lilla boutique hotellet bestående av 15 rustika rum vill du sno precis all inredning. Maten som plockas direkt från trädgården utlovar glädjerop och sköljs ner med himmelska rödviner ute på terrassen i solnedgången. Det finns en infinty pool och en bio under stjärnorna om du skulle bli rastlös.

Till hemsidan.

Nästa bild
Grand Ferdinand, Österrike

Grand Ferdinand, Österrike

Grand Ferdinand ligger i Wien, Österrike och är ett relativt nytt hotell. Centralt beläget mitt i stan och du känner verkligen stadens puls när du blickar ut från terrassen.

Hotellets grundare tävlade i formell 1 därför erbjuder Grand Ferdinand sina resenärer en Jaguar eller Maserati för utflykter för en daglig avgift. Koppla av i poolen på taket med en häpnadsväckande utsikt över Wien eller avnjut det österrikiska köket på Grand Etagé som också är beläget på hotellets tak.

Till hemsidan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!