Artikeln innehåller annonslänkar
Home

5 enkla inredningstips för att göra din nya lägenhet mer personlig

Oavsett om din första lägenhet är en möblerad andra-hands lägenhet, ett förstahandskontrakt eller en bostadsrätt så finns det några enkla tips för att göra lägenheten till din! Använd det du har, ge dina gamla möbler ny färg och välj ut vad du vill framhäva och vad du vill dölja.

ps! Glöm inte att alltid skriva kontrakt oavsett hur kort tid det gäller och att teckna hemförsäkring!

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.
Foto: fantasticfrank.se / pinterest.com

Är din första lägenhet ett möblerat andrahandskontrakt? Grattis! KÖP

Är din första lägenhet ett möblerat andrahandskontrakt? Grattis!

Det ger dig nämligen en chans att inse vad du gillar och vad du inte gillar – lägenheten kanske inte alls är din stil men det gör det till en större utmaning att få den att kännas hemma. Och du, glöm inte att ett snyggt tyg över den fula soffan kan göra underverk!

 

Himla, ”Levilin” pläd i hellinne, 1 190:- 

KÖP

Foto: thestylefiles.com

Nästa bild
Undvik att köpa saker för att du känner att du måste KÖP

Undvik att köpa saker för att du känner att du måste

Att skaffa sin första lägenhet kan bli en dyr affär, och givetvis vill du bli klar. Men låt det ta tid! Det största misstaget du kan göra är att köpa allt på samma ställe och gång för att det är smidigt. Det ger lätt en opersonlig känsla och sannolikheten är större att du snart vill byta ut grejerna som du köpte för att du ”behövde” dem. Köp med hjärtat! Både för plånboken, miljön och din framtida trivsel! Blocket, loppisar och vintagebutiker ger ditt hem den personliga touchen!

KÖP

Foto: fantasticfrank.se

Nästa bild
Plastmatta - hjälp! KÖP

Plastmatta - hjälp!

Det finns fördelar och nackdelar med alla lägenheter och i många fall är det bara att acceptera, framhäv det som du gillar mest och ”klä” bort det som du gillar mindre. En oskön plastmatta döljs lätt av en stor matta och om inte väggarna är din kopp te, gör en personlig tavelvägg eller häng upp stora tavlor! Mer tavelinspiration här!

 

Ellos, Ullmatta Indiana 170×240 cm, 3 599:-

 

KÖP

Foto: meridiani.com

Nästa bild
Hemskt kakel? KÖP

Hemskt kakel?

Hjälpen stavas kakeldekor! Hörde jag ett ”Halleluja”!? På Lagerhaus hittar du både enfärgade, marmorimitationer och mönstrade varianter.

 

Lagerhaus, ”Tile”, kakeldekor, 15×15 cm, 10-pack, 79:-

KÖP

Foto: Lagerhaus

Nästa bild
Detaljerna KÖP

Detaljerna

Lägenheten är kroppen, soffbordet är den svarta kavajen och det är detaljerna som lyfter det lilla extra! Oavsett om det är en möblerad lägenhet eller ej kan du alltid göra den personlig genom att addera de där sakerna som gör att det känns hemma och som du älskar. Snygga vaser, växter och lampor lyfter vilken lägenhet som helst! En enkel kvist i denna och vi känner oss hemma!

 

Målerås Glasbruk, ”Peacock”, 3 000:-

KÖP

Foto: thedesignfiles.com

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!