Artikeln innehåller annonslänkar
Home

5 tips för att få din hall att kännas mer hemtrevlig!

Tycker du att det är svårt att få till inredningen i hallen? Det händer ofta att man sätter upp en hatthylla och ställer dit en skohylla, sen får det vara klart. Men att få hallen att kännas välkomnande är så viktigt. Här är några enkla tips att tänka på!

Hallway door math and mirror
Källa: Ellos home

När det kommer till inredning brukar vi generellt inte lägga stor vikt på just hallen, men hallen är det första rum man möts av när man kommer hem till någon. Första intrycket är viktigt i alla lägen. Nedan hittar du 5 tips för att skapa en mer välkomnande hall.

Välkomna med en mysig matta KÖP

Välkomna med en mysig matta

Mattor gör mycket för att ett hem ska kännas hemtrevligt och mysigt. Välj gärna en varm färg som går i ton med din andra inredning. Man vill gärna komma hem till värme.

 

Du hittar denna dörrmatta här!

KÖP

Nästa bild
Bekväm sittplats KÖP

Bekväm sittplats

Att ha någonstans att sätta sig för att ta av eller på skorna är viktigt. Man kan göra det väldigt mysigt med filtar, korgar eller någon fin kudde.

 

Du hittar denna sittbänk här!

KÖP

Nästa bild
Förvaring KÖP

Förvaring

Förvaring är A och O för att slippa kaoset som annars kan uppstå i hallen. Se till att varje ska har sin plats. Det kommer kännas mer harmoniskt och strukturerat. Morgonen kommer inte bli lika hektisk!

 

Kika in snygg förvaring här!

KÖP

Nästa bild
Ljusa upp med speglar KÖP

Ljusa upp med speglar

Ett enkelt och snyggt sätt att få in mer ljus i hallen är att använda sig av bra belysning och speglar! Försök kolla hur ljuset faller och sätt spegeln på den väggen för att reflektera ännu mer ljus. Sen vill man gärna spegla sig en sista gång innan man går utanför dörren.

 

Du hittar denna spegel här!

KÖP

Nästa bild
Addera personliga saker KÖP

Addera personliga saker

Hallen är det första man ser när man kommer hem till en. Sätt din egen prägel på hallen och låt dina gäster få se vem du är! Häng upp tavlor med personliga bilder för ett härlig intryck.

 

Se fler fina ramar här!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!