Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

6 enkla sätt för att förbättra ditt hem 2017

6 enkla sätt för att förbättra ditt hem 2017
6 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/01/garderob.jpg

Rensa garderoben

Något som kan få vem som helst att få klaustrofobiska känslor är en överbelamrad garderob. Släng ut allt som du inte använder och du kommer märka att du känns lite lättare. Satsa på en bra basgarderob med några få kläder än tusen speciella kläder.

Foto: sarahvonh.com

https://metromode.se/files/2017/01/hall.jpg

Organisera hallen

Hallen är det första du och dina gäster möter i ditt hem. Så därför borde du lägga lite extra energi på den. Ser det stökigt ut? Har du ingen ordning på dina skor och jackor? Ta en dag till att förvandla din hall till det finaste och mest organiserade rummet i ditt hem. Du kommer märka att det känns så mycket skönare att komma hem.

Foto: chrislovesjulia.com

https://metromode.se/files/2017/01/konst.jpg

Börja på en konstsamling

Ett hem behöver konst, tavlor och posters som säger någonting om dig som person och som inte kom i ett flerpack från ett stort varuhus. Konst behöver inte vara dyrt eller svårt, det finns flera ställen på nätet (till exempel Etsy.com eller Desenio) där du kan handla billig och unik konst.

Foto: stadshem

https://metromode.se/files/2017/01/sovrum.jpg

Investera i din sömn

Sömnen är otroligt viktig och har du sovit dåligt kan dagen kännas helt förstörd. Köp nya sängkläder, fluffa till kuddarna och bannlys all elektronik och starka lampor. Låt sovrummet få vara en fristad där du kan få lugn och ro.

Foto: Murals Wallpaper

https://metromode.se/files/2017/01/stada.jpg

Gör ett städschema

Är du en sådan som alltid skjuter upp städningen tills du kan se dammråttorna? Då är 2017 året då du börjar städa mer regelbundet. Gör ett städschema i mobilen och få notiser när det är dags för att städa. Städa kylskåpet och ugnen kan du göra mer sällan och dammsuga oftare.

Foto: entrancemakleri.se

https://metromode.se/files/2017/01/vaxter.jpg

Ta hand om en växt

Att hålla växter vid liv är faktiskt svårare än det kan låta (vi vet, vi har dödat de mest lättskötta växter). Börja med en hyfsat lättskött växt som har tydliga skötselråd, därefter kan du ställa in påminnelser på mobilen när det är dags att vattna.

Foto: mundadaa.blogspot.se

 

Känner du dig inte helt nöjd med ditt hem? Kanske är det ett hörn som inte känns helt bra eller är det alldeles för rörigt.

Det är lättare än vad en kanske tror att förlora kontrollen över sitt hem. Det kan handla om en garderob som en fyller med allt möjligt. Vi ger dig sex tips på hur du får ditt hem att bli hem 2.0 2017.

Foto: mundadaa.blogspot.se/Stadshem

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!