Home

Gör ditt hem stilsäkert – 6 inredningstrender du ska haka på 2017

Gör ditt hem stilsäkert – 6 inredningstrender du ska haka på 2017
6 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/09/terrarium-inredningstrender-2017-trender-inredning-inspiration.jpg

Terrarium

Vi har länge älskat stora gröna växter som monstera, fiolfikus och palmer men i år får de ta ett steg åt sidan. Nu vill vi nämligen ha små terrarium. Lätta att sköta och fina att titta på.

Foto: West elm/Maplantemonbonheur.fr

https://metromode.se/files/2016/09/natur-naturligt-material-betong-tra-inredningstrender-2017-trender-inredning-inspiration.jpg

Naturen

Vi fortsätter att inspireras av naturen, med obehandlat trä, fårskinn, fuskpäls och betong. Naturliga material, grått och vitt är nyckelorden.

Foto: annesage.com/nordicdesign.ca

https://metromode.se/files/2016/09/smutsiga-jordiga-pasteller-pastell-vagg-farg-inredningstrender-2017-trender-inredning-inspiration-.jpg

Jordiga pasteller

Förra året började vi långsamt måla över våra vita väggar i gråa och blåa nyanser. 2017 fortsätter vi att måla över det vita och färgpaletten går i jordiga och dova pasteller. Smutsig rosa, beige, grönt och mullvad.

Foto: normcph.com/thedesignchaser.com

https://metromode.se/files/2016/09/bohemiskt-inredningstrender-2017-trender-inredning-inspiration.jpg

Bohemiskt

I år lämnar vi det vita och strama bakom oss och satsar på en mer bohemisk look. Vi inspireras av Marocko, mellanöstern och Indien. Satsar på mycket textilier och personliga detaljer. 2017 kommer bli ett bohemiskt år.

Foto: etsy.com/thedesignvilla.com

https://metromode.se/files/2016/09/gron-gront-sammet-soffa-vagg-inredningstrender-2017-trender-inredning-inspiration.jpg

Mörkgrönt

Det blåa har dominerat under 2016 och det ser inte ut att försvinna i år. Däremot får färgen sällskap av grönt.  Färgpaletten är inspirerad av havet och skogen. Det blåa får gärna dra åt det turkosa och den gröna lite mossig.

Allt vi sett i år i blått kommer vi i år få se i grönt. Tänk er en mörkgrön sammetssoffa (så fint).

Foto: interiorbreak.it/79ideas.org

https://metromode.se/files/2016/09/sammet-lyxiga-material-siden-satin-inredningstrender-2017-trender-inredning-inspiration.jpg

Lyxiga material

2017 är året för dig som älskar lyx och härliga material. Vi fortsätter att överösas med sammet på både möbler och textilier. Vi älskar det! I övrigt kommer vi också få se mycket satin och siden. Det bryter vi av med filt, betong och flanell.

Foto: coxandcox.co.uk/Pinterest.com

Har du börjat tröttna på marmor och mässing men vet inte riktigt vad du ska sikta in dig på nu? Det vet vi. Vi har spanat upp 6 inredningstrender som vi tror kommer bli stora 2017.

 

Redan i år har naturen börjat leta sig in i våra hem med obehandlat trä och jordnära nyanser. I år har vi även, sakta med säkert, tagit steget och börjat lämna det klassiska vita skandinaviska bakom oss. Grått, blått och dovt har varit ledorden under 2016. Det dova och jordiga kommer följa med oss in i nästa år men det blåa som dominerat 2016 kommer inte vara ensam på tronen. I bildspelet listar vi de största inredningstrenderna 2017.

 

Foto: Pinterest

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!