Artikeln innehåller annonslänkar
Home

7 enkla knep som får ditt hem att se lyxigare ut

Vi blir ständigt överrösta med bilder på vackra och lyxiga hem, och det är minst sagt lätt att bli avundsjuk. För vem vill inte ha ett hem som är värt att “pinna”? Det är lätt att tro att det kostar skjortan att få hemmet att se lyxigt ut, men så behöver det inte alls vara.

Foto: Instagram @H&M/@HouseDoctor

Egentligen krävs det bara några detaljer för att få ditt hem att se lyxigt och fint ut. Den främsta anledningen till att många hem känns så långt ifrån Pinterest man kan komma är ofta att de har för mycket saker. Visst, det finns hem med massa saker som är jättefina på Pinterest. Skillnaden stavas planering, eller organiserat kaos.

Om du har mycket saker så är tricket att också ha en plan för dem. Är hemmet organiserat hem det upplevas som mer harmoniskt och lyxigt. Nedanför listar vi sju enkla knep som kommer få ditt hem att se både lyxigare och genomtänkt ut.

Håll det enkelt KÖP

Håll det enkelt

Som vi redan har nämnt så blir ditt hem mycket finare om du eliminerar antal saker i ditt hem. Ta en tur i ditt hem och testa att ta bort några saker. Du kommer märka att steget till inredningstidningen inte är så stort längre. Finn en plats för var sak. Placera ingenting utan att du har en mening med det.

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild
Inred med stuckaturer och lister KÖP

Inred med stuckaturer och lister

Detta är kanske det enklaste sättet att göra ditt hem lite lyxigare. Det blir en förändring direkt och det är också så fint.

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild
Måla väggarna KÖP

Måla väggarna

Nog för att vi skandinaver älskar vita väggar men problemet med vita väggar att de lätt kan se smutsiga och tråkiga ut. Satsa istället på att måla väggarna i en snygg grå nyans.

KÖP

Foto: Pexels

Nästa bild
Jobba med lager KÖP

Jobba med lager

Det kan kännas svårt att skapa ett sovrum som känns lyxigt. Investera i ett par sängkläder som känns lyxiga men som inte är dyra. Jobba också med lager när du bäddar sängen. Släng på filtar, flera täcken och toppa med ett par kuddar. Satsa även på ett bäddset i linne. Det både ser och känns lyxigt!

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild
Färska blommor KÖP

Färska blommor

Det finns ingenting som får hemmet att se så fräscht och harmoniskt ut som växter och färska blommor. Köp en fin vas och håll den full med färska blommor eller sticklingar från växter du redan har. Det kommer göra sån stor skillnad.

KÖP

Foto: Pexels

Nästa bild
Satsa på detaljer och accessoarer KÖP

Satsa på detaljer och accessoarer

Detaljerna gör så mycket i ett hem. Har du inte råd att köpa lyxiga möbler kan du köpa billiga möbler men dyrare detaljer. Du kan till exempel köpa fina coffetable-böcker som du har ligga framme, en fin tavla eller lyxiga kuddar.

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild
Investera i en snygg matta KÖP

Investera i en snygg matta

En snygg matta kan pigga upp vilket tråkigt rum som helst. Satsar du dessutom på en riktig statement-matta kommer ditt hem få en helt annan karaktär.

KÖP

Foto: H&M

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!