Home

7 inredningskonton du bara måste följa!

Minimalistiskt och stilrent, nytänkande och industriellt eller skön DIY-inspiration. Vi har listat instagrammarna som inspirerar dig till höstens bästa hemmafix.

Metro Mode Homes Instagram

1. Metro Mode Homewww.instagram.com/metromodehome
Du är antagligen inte förvånad över att vi själva är med i listan (vi skrev artikeln), men vår instagram är faktiskt fantastisk. Spana in den. Du får daglig inredningsinspiration och mycket mer därtill.

Auktionstipset, Instagram

2. Auktionstipset www.instagram.com/auktionstipset
Älskar du auktioner men har inte själv tiden att lokalisera guldkornen? Nu är letande ett minne blott, eftersom det nystartade svenska instagramkontot Auktionstipset gör det åt dig. Med sin fingertoppskänsla finkammar de alla auktionssajter och leverar enbart grädden på moset.

Trendspanarna, Instagram

3. Trendspanarna – www.instagram.com/trendspanarna
Ett konto som startats av två systrar från Sverige som älskar dansk design. De fyller dagligen vårt flöde med inspirerande bilder som får oss att vilja möblera om totalt hemma. Dessutom har de en lika bra blogg och webbshop.

Instagram DIY

4. DIY – www.instagram.com/DIY
Om du som jag älskar gör-det-själv-projekt tycker jag att du ska kika in på kontot DIY som är fullproppat med tips för både hemmet och köket.

Arqui Decor, Instagram

5. Arqui decor – www.instagram.com/arqui_decor
Jag vill bara utfärda en varning, du måste vara försiktig. Det här kontot ger dig en daglig påminnelse om hur mycket ditt liv suger och hur många fina fantastiska hus det finns på denna jord och hur inget av dessa är ditt. Men vill du inspireras och drömma dig bort för en stund är det här du ska hänga.

My Domain Original, Instagram

6. My Domaine – www.instagram.com/mydomaine
Inredningsportalen My Domaine livar alltid upp instagramflödet med roliga reportage, gör-det-själv-projekt och hem som skapar ha-begär. Helt klart värt ett besök.

Instagram, Ellen Kicken

7. Elin Kickén – www.instagram.com/elinkicken
Elin Kickén jobbar som frilansande inredningsstylist med bas i Göteborg. Hennes konto bjuder på form, design, tankar, inspiration, intryck och uttryck. Dessutom får man ta del av jobbrelaterade bilder, sådant som är skönt att vila ögat på och sådant som fångar hennes uppmärksamhet.

Av: Petra Tungården

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!