Artikeln innehåller annonslänkar
Home

8 strålande tips – så får du till mysljuset i hemmet under hösten

När hösten och vintern ger oss sina korta dagar och långa nätter är det framförallt en sak som behövs i hemmet – ljus. Än så länge är det lite för tidigt att piffa till med ljusstakar och julstjärnor men det finns andra strålande alternativ för att få till den perfekta ljussättningen! Här är 8 tips på hur du kan ljusa upp.

Designa din egen neonskylt KÖP

Designa din egen neonskylt

En trend som har  blivit allt mer populär är att piffa till hemmet med egendesignade neonskyltar. Beroende på vilken färg du väljer på neonljuset kan du skapa mysig, festlig eller häftig stämning hemma. Fördelen med neon är dessutom att det lyser i flera år så skylten behöver inget underhåll. Se till att väja en text eller en symbol som du verkligen gillar and let it shine!

Hos företaget Sygns kan du enkelt specialbeställa precis den skylt du vill ha (färg, typsnitt, storlek). Besök deras hemsida här

KÖP

Nästa bild
Sprid både värme och ljus med en light box KÖP

Sprid både värme och ljus med en light box

Överraska din partner eller familjemedlem med ett personligt meddelande inuti en häftig ljusbox varje morgon.

Ljusbox, Ellos. Pris: 139 kr.

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Höj mysfaktorn med ljusslingor KÖP

Höj mysfaktorn med ljusslingor

Ljusslingor är en underbar grej eftersom det går att göra så många olika konstellationer med dem! En klassiker är att piffa till balkongen genom att vira ljusslingan runt balkongräcket. Andra är att vira dem runt gardinstänger, hänga dem ovanför sängen eller fästa dem på väggen. Möjligheterna är oändliga och det blir så mysigt!

Spana in magiska ljusslingor från Ellos här!

KÖP

Foto: blog.urbanoutfitters.com

Nästa bild
Cirkuslampan KÖP

Cirkuslampan

Cirkuslampor är riktigt hett just nu. Designen på lampan är densamma som på en gammaldags cirkuslampa. En del väljer en enstaka bokstav, vissa väljer att bilda ett ord och andra tycker att det är häftigast att bara ha ett lysande &-tecken.  Få ett varmare och roligare hem med en cool cirkuslampa!

På Cirkuslampans hemsida (här) kan du hitta alla möjliga bokstäver och färger.

KÖP

Nästa bild
Lyktor KÖP

Lyktor

När man ska ljussätta hemma tänker man ofta på taklampor, bordslampor och ljusstakar/lyktor att ha på bordet. En mysig ljuskälla som man lätt glömmer bort är att man kan ha en utomhuslykta inomhus. Att ställa en inomhuslykta på golvet i huset eller lägenheten höjer mysnivån 100 procent.

Här hittar du massor med fina lyktor.

KÖP

Nästa bild
Oldie but goldie KÖP

Oldie but goldie

Nostalgi! Sist men inte minst finns det superenkla knepet med att sätta fast självlysande stjärnor i taket. Det lyser kanske inte upp rummet men det kommer garanterat få dig att sova tryggt och drömma härliga drömmar om barndomen.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!