Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

9 saker IT-tjejer alltid har i sina vardagsrum

Vi spenderar en hel tid i vårt vardagsrum och det är också det rummet vi vill ska vara inbjudande och fint. Det kan vara knepigt och det finns en del misstag vi kan råka göra. Men nu ska vi inte vara negativa och prata om misstag. Vi ska istället inspireras av IT-tjejernas vardagsrum.

Du har säkert sett minst ett vardagsrum som du blivit otroligt avundsjuk på och undrat – “hur får de rummet att se så perfekt ut?”. Vi listar nio saker våra älskade bloggare och influencers alltid har i sina vardagsrum. Pricka av listan och ditt hem kommer se helt fantastiskt ut.

Foto: yellows.dk/natetnature.blogspot.se

En statement soffa

En statement soffa

Säg hejdå till diskreta soffor och satsa på statement-soffor. En i sammet? En vintage eller bara någon i en djärv färg. Sofforna ska synas. Precis som hemma hos vår bloggar Amelia Widell.

Foto: Amelia Widell

Nästa bild
Detaljer i metall

Detaljer i metall

Metaller är IT-tjejernas favorit material. Satsa inte bara på klassiska metaller som guld och silver utan testa att ta ut svängarna med koppar och roséguld. Ha metallerna i ramarna, ljusstakarna eller i lamporna.

Foto: intimateweddings.com

Nästa bild
Ett stajlat soffbord

Ett stajlat soffbord

Lägg tid på ditt soffbord. Planera och dekorera. Det fins ingenting som får dig att känna dig så vuxen som ett städat och snyggt soffbord (fritt från skräp och fjärrkontroller).

Foto: Immy and Indi

Nästa bild
En fåtölj

En fåtölj

Ge ditt hem en personlig karaktär med en accent-fåtölj. Välj en med i en stark färg, eller med en snygg form. Fåtöljen ska vara konversationsstartare.

Foto: design-milk.com

Nästa bild
En tavelvägg

En tavelvägg

Det finns nog många som tycker att ett hem inte är komplett utan en tavelvägg och det finns nog lika många skeptiker där ute. Faktum är att en tavelvägg är lätt att förändra och du kan enkelt sätta din personliga touch på konsten.

Foto: yellows.dk

Nästa bild
En perfekt strukturerad bokhylla

En perfekt strukturerad bokhylla

Det finns inget bättre sätt att visa upp sina böcker och inredningsdetaljer som i en bokhylla. Ställ inte bara in alla böcker utan tänk noga igenom hur du vill att den ska se ut. Köp några antika böcker, fina bokstöd eller spännande föremål. En grundregel är att inga hyllor får se för lika ut.

Foto: natetnature.blogspot.se

Nästa bild
Barvagn

Barvagn

Drinkvagnen är den perfekta inredningsdetaljen. Den är både dekorativ som den är och kan bli ännu finare när du dekorerar den. Självklart behöver du inte fylla den med alkoholhaltiga drycker. Det är lika fint med tomma flaskor.

Foto: Pinterest

Nästa bild
Ett motto

Ett motto

It-tjejer älskar sina motton och fraser. Hitta ditt, rama in det och sätt upp det på väggen.

Foto: Etsy.com

Nästa bild
En mysig matta

En mysig matta

En stor och mysig matta kan verkligen sätta karaktären i ett rum. Den är dessutom skön att sätta fötterna på. Ett vardagsrum kräver en statement-matta.

Foto: Ellos.no

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!