instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Sätt färg på vardagsrummet i höst – 5 enkla knep

Av: Metro Mode

Med några enkla knep kan du göra ditt vardagsrum både mer personligt och inbjudande. Här är tipsen som hjälper dig att skapa en riktigt härlig atmosfär i hemmet i höst!

Foto: Jotex

Hösten innebär alltid en nystart. Om du är sugen på att ge ditt vardagsrum en makeover denna säsong så är det bara att fortsätta läsa: här nedan hittar du fem knep som sätter både färg och personlighet på ditt vardagsrum.

5 tips för ett mer personligt vardagsrum

  1. Statementmatta. Investera i en matta som slår an rätt ton med härliga färger och mönster.
  2. Mixa detaljer. Visst älskar vi en stilren framtoning, men det kan bli för mycket av det goda. Det är kombinationen av intressanta detaljer som ger ett hem personlighet så var inte rädd för att sticka ut hakan i höst.
  3. Mönstermix. Vem har sagt att man inte kan blanda mönster? Prova rutigt och randigt tillsammans för att skapa ett dynamiskt intryck.
  4. Färgglada och mönstrade gardiner. Liksom en statemcentmatta kan rätt gardiner förändra ett helt rum.
  5. Sköna plädar. Inte lust att investera i nya möbler? En välplacerad pläd kan göra att din soffa känns som ny, särskilt om du väljer en i en spännande färg.

Här nedan hittar du höstnyheterna från Jotex som sätter personlighet på ditt hem!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår