instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Älskar du också Gotlandsstilen? Här är 37 köp som fixar den lantliga känslan

Av:

Många är vi som drömmer om ett sommarhus på Gotland eller i skärgården. Ett hem som suddar ut gränserna mellan ute och inne och som andas sommarliv. Här är 37 köp som enkelt ger ditt hem den där lantliga känslan – oavsett om det är inne i stan eller Gotland. 

Foto: H&M Home.

Man behöver inte bo på landet för att anamma den lantliga stilen. För att ge ditt hem en lantligt somrig stil håll dig till en naturlig färgskala där grått, svart och beige får stå i fokus och blanda nytt med loppisfynd för att få fram en lekfullhet och din personlighet. Byt tjocka gardiner till linnegardiner för att få in ljuset och leta efter möbler och detaljer i naturliga material som trä, läder, linne och lera. Sudda ut gränserna mellan inne och ute genom att investera i gröna växter och placera snittblommor i små vaser eller gamla glasflaskor – gärna i olika höjder. Här kommer 37 köp som ger en somrig och lantlig känsla.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår