Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Arlanda flygplats förvandlar kontrolltorn till lyxig designlägenhet

Arlanda flygplats har skapat en lägenhet i det gamla kontrolltornet. Inte visste vi att en övernattning på flygplatsen kunde vara så här fantastisk!

Foto Joakim Johansson

Glöm hårda stolar som får dig att vakna upp stel som en pinne, eller ett skrymsle en meter i diameter utan fönster där resväskan tar upp halva rummet. Vad sägs som en designad lyxlägenhet med panoramautsikt istället? Företaget HomeAway har skapat en lägenhet i det gamla kontrolltornet vid Arlanda flygplats i Stockholm. Lägenheten är på 380 kvadratmeter, har ett eget kök och är designad av den svenska konstnären och designern Cilla Ramnek. Inredningen är stilren och cool, går i mysigt grå med mjuka ytor och djurmönster. Addera till det en panoramautsikt i världsklass. Vem behöver gå ombord på ett plan och resa iväg någonstans när man bara kan stanna här?

Okej, även om vi alla vill boka in oss i lägenheten nu på en gång, så går det tyvärr inte eftersom lägenheten ingår i en tävling. HomeAway tillsammans med Arlanda kommer ge fem vinnare, som bor utanför Sverige, chansen att checka in i lägenheten i Stockholm tillsammans med tre gäster. 

 Foto Joakim Johansson

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!