Home

Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin nya lägenhet

Oliver Ingrosso är inte den enda i familjen Wahlgren som har bytt boende under senare tid: även hans lillebror, Benjamin Ingrosso har skaffat en ny lya.

Foto: Instagram @benjaminingrosso

Enligt Hänt var det i slutet av 2022 som Benjamin Ingrosso, 26, slog till på sin nya lägenhet, ett beslut som delvis tycks ha berott på att han ville ha mer plats för sitt skapande:

“Jag har köpt en trea. Det känns skönt. Förhoppningsvis får jag plats med ett piano där så att jag kan sitta hemma och skriva musik”, sa han då i en Instagram-live.

Invigdes med charkbricka

Ingrosso har tidigare bott på Surbrunnsgatan i Stockholm. Det verkar som om hans nya hem – som kostade 10,8 miljoner kronor – ligger i Vasastaden, i en lägenhet belägen i ett sekelskifteshus från 1889.

Att Benjamin har flyttat framkommer på Instagram där hans mamma, Pernilla Wahlgren, har delat ett av artistens inlägg:

“After work och inviger @benjaminingrosso’s nya lägga med lite vin och chark”, skrev hon nyligen i sin story.

Läs även: Benjamin Ingrosso visar upp sin nyrenoverade lägenhet!

I sin egen story har Ingrosso dessutom delat ett inlägg skapat av sin kompis Björn Formgren. I inlägget syns Benjamin hålla upp en tandborste, som uppges vara den första han införskaffade till sitt nya boende.

Bianca Ingrosso har delat med sig av glimtar av lägenheten – exempelvis i klippen nedan där familjen Ingrosso/Wahlgren umgås i Benjamins nya hem samt bilder nedan!

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!