Home

Bianca Ingrosso bekräftar: Nya lyxlägenheten kostade över 40 miljoner kronor

I sin senaste vlogg berättar Bianca Ingrosso att hennes nya lägenhet på Östermalm kom med en saftig prislapp – över 40 miljoner kronor. “Det är värt det”, säger Ingrosso i sin vlogg.

Foto: Skärmdump Youtube

I höstas köpte Bianca Ingrosso en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm:

“I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet. Känslan jag har för den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förr. Det är varmt, mysigt och hemtrevligt redan”, skrev Ingrosso på Instagram.

Lägenheten i fråga är 300 kvadratmeter stor och har fyra sovrum samt en “perfekt” planlösning, enligt Bianca själv.

Foto: Skärmdump Youtube

Kostade över 40 miljoner kronor

Men smakar det så kostar det. I sin senaste vlogg svarar Ingrosso på påståendet att lägenheten skulle ha kostat “mer än 40 miljoner”:

“Den kostade ganska mycket mer men det är värt det, det är värt det, det är värt det.”

Ingrosso berättar att det framförallt är tanken på en framtida familj som motiverade den stora investeringen:

“Jag har sagt att allt jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den tryggaste miljön”, säger hon och fortsätter: 

“Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengarna på är mitt hem, min borg, där min familj kan vara den lyckliga lilla familjen. Jag är väldigt stolt att jag har köpt mitt familjehem. Och jag ser det som en otrolig investering men jag älskar lägenheten och den var väldigt dyr men det är väl det enda som är en klapp på axeln. Och det är ingenting jag tycker att jag skryter med, att jag tycker att jag är bättre än någon annan. Det är väldigt dyrt i Stockholm och jag valde att lägga pengar på just mitt familjehem.”

Foto: Skärmdump Youtube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!