Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Bli inspirerad – 5 svenska influensers du bara måste följa!

Bli inspirerad – 5 svenska influensers du bara måste följa!
16 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/11/Trendenser-Sommarfest59.jpg

Frida Ramstedt - Trendenser

Sveriges största inredningsbloggare Trendenser som drivs av Frida Ramstedt förser oss dagligen med de senaste inredningsnyheterna, prisvärda lookalikes och hemnetgodis. Hennes söndagssummeringar ger oss stenkoll på vad som hänt i inredningsvärlden den gångna veckan.

 

https://metromode.se/files/2016/11/Lotta-Agaton.jpg

Lotta Agaton - Lottagaton.se

Vi tar varje chans vi kan att få en inblick i Sveriges kändaste stylist Lotta Agatons liv. Vi får följa med bakom kulisserna på plåtningar, se skymtar av hennes förtrollande hem och glimtar av kommande trender. Dessutom älskar vi hennes inspirerande moodboards.

Lottagaton.se

@lottaagaton

https://metromode.se/files/2016/11/Johanna-Bradford.jpg

Johanna Bradford - johannabradford.se

Gick tidigare under bloggnamnet Tant Johanna men bloggar nu under eget namn. En riktig bloggveteran och stylist som delat med sig av inredningstips sedan 2009. Följ med i hennes ombytliga liv kantat av renoveringar, blomsterarrangemang, trendiga hotell och såklart en massa inspirerande inredningsbilder.

Bloggadress: johannabradford.se
Instagram: @johannabradford

https://metromode.se/files/2016/11/Johanna-Bradford-3.jpg

Johanna Bradford - johannabradford.se

https://metromode.se/files/2016/11/Johanna-Bradford-4.jpg

Johanna Bradford - johannabradford.se

https://metromode.se/files/2016/11/Johanna-Bradford-5.jpg

Johanna Bradford - johannabradford.se

https://metromode.se/files/2016/11/Fanny-.jpg

Trettiosjukvm.com

Fanny Henricson startade sin blogg när hon bodde i sin lägenheten på 37 kvadratmeter. Det målande namnet beskriver bloggens innehåll som främst inspirerar till hur man inreder på liten yta, men du får även se färgstarka kollage, fina stilleben och bilder från hennes numera tvåa i Göteborg.

Bloggadress: trettiosjukvm.com

Instagram: @trettiosjukvm

https://metromode.se/files/2016/11/Alcro-Hildur.jpg

Fixa och Dona - fixaodona.se

Hildur Blad älskar inredning och har drivit bloggen Fixa och Dona sedan 2006. Om du vill ha stenkoll på det allra senaste och vara först med säsongens hetaste nyheter är det här bloggen för dig. Dessutom får vi följa med Hildur på roliga och inspirerande stylinguppdrag och tar del av praktiska- och mattnyttiga tips för hemmet.

Bloggadress: http://fixaodona.se

Behöver du ny inspiration till hemmet? Spana in flödena som överöser oss med smarta tips, drömköp och senaste inredningsnyheterna. Metros homeredaktör Petra Tungården har valt ut årets bästa inspiratörer.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!