instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Vårens trendigaste mattor – här hittar du budgetvarianterna!

Av: Metro Mode

De fantastiskt vackra handknutna ullmattorna från Cappelen Dimyr har börjat dyka upp mer och mer i våra sociala medie-flöden, inte minst hos influencers som Elsa Billgren och Sofia Wood. Med varm, ljus och mjuk känsla bidrar de till en enorm mysfaktor! Vi listar några liknande budgetvarianter som gör vardagsrummet eller sovrummet extra ombonat och hemtrevligt.

No.4 och No.5 är två av våra favoriter från det lyxiga svenska varumärket Cappelen Dimyr.

Det minst sagt hajpade varumärket Cappelen Dimyr är på allas läppar just nu. Företaget startades av Kristoffer Hernemyr, Ellen Dixdotter, Maja Dixdotter och Jacob Cappelen Holst och har på bara något år seglat högst upp på mångas önskelistor. En av de som har slagit till är influencern Elsa Billgren:

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Elsa Billgren (@elsabillgren)

Med priser från 8 000 till 25 000 kronor ligger dock Cappelen Dimyrs mattor i det lyxigare prissegmentet – därför har vi samlat några varianter från kedjorna som påminner om designen och som höjer mysfaktorn även i ditt hem.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår