Home

Daniella Dansson är ny inredningsbloggare på Metro Mode

Daniella-Dansson
Hennes Instagram Nya Hemmet har över 50 000 följare och hon beskriver sin inredningsstil som stilren med en lyxig touch. Daniella Dansson är Metro Modes nya inredningsbloggare.
 
Hallå Daniella, vad kul att du flyttat din blogg till oss! Hur skulle du beskriva din inredningsstil?
– Min inredningsstil är detaljrik. Jag använder mig gärna av en ljus grund, på både väggar och möbler. Sen låter jag detaljerna göra mitt hem personligt. Det kan vara alltifrån tavlor till små souvenirer. Jag skulle sammanfatta min stil som stilrent med en lyxig touch.
 
Hur inreder du hemma just nu?
– Just nu inreder jag mycket med blått. Det är en otroligt behaglig färg som kommer bli perfekt nu när hösten närmar sig.
 
Hur ser du på inredningstrender?
– Inredningstrender är väldigt intressanta och jag gillar att följa dem på håll. Det är roligt att se hur en lampa först kan vara för vågad för många, för att sedan leta sig in i allt fler hem. Tack vare sociala medier så inspirerar privatpersoner varandra och trender sprider sig snabbt. Vi blir mer vågade i lilla landet lagom vilket är otroligt roligt.
 
Har du någon favorittrend?
– Jag är fast i den omtalade mässingsfebern, det är så fint. Jag gillar också att allt fler träslag börjar leta sig in i inredningen. Trä ger en skön och avslappnad känsla i hemmet.
 
Har du något köp som du är extra nöjd över?
– Det måste vara min vardagsrumsmatta. Jag hade letat länge efter den perfekta mattan, en dag så fanns den bara där. Jag kunde inte hålla mig från att klicka hem den. Den blev perfekt och ramar verkligen in hela rummet.
 
Finns det något köp som du ångrar?
– Varje gång jag köper en ny ljuslykta eller ljusstake så ångrar jag mig allt lite. Innerst inne så vet jag att jag har ett helt vitrinskåp fullt med ljusstakar och behöver verkligen inte en till. Så fort det nya köpet är på plats så är alla de tidigare känslorna som bortblåsta.
 
Vad kommer man hitta på din blogg?
– Mycket sekelskifte. Takrosetter, bröstpaneler och spegeldörrar. Det är något av det bästa jag vet. På bloggen kommer man hitta en massa inspiration med någonting för alla.
 
 
Av: Lisa Dahlgren

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!