Home

De 11 bästa nyheterna från Ikea våren 2016

De 11 bästa nyheterna från Ikea våren 2016
11 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/02/svenbertil-stol-ikea-varen-2016-545-kronor.jpg

Stol

I vår lanseras Ikea en uppsättning stolar, inspirerade av den klassiska Eames-stolen. Denna stol gillar vi lite extra. Den har en lite annorlunda form och både sitsen och benen är i björk. Så fint och ett perfekt sätt att få in lite omålat trä i ditt hem. Eftersom det är Ikea är priserna humana, stolen Svenbertil kostar 545 kronor och finns att köpa här. 

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/SATSUMAS_piedestal_-299-kronor-ikea-varen-2016.jpg

Piedestal

Det är snart vår och våren är växternas årstid. Denna fina piedestal är i bambu och ger oss möjligheten att inreda med växter överallt och dessutom på ett snyggt sätt. Satsumas kostar 299 kronor och finns här.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/rodd-golvlampfot-gul-massing-ikea-varen.2016-280-kronor.jpg

Lampfot

Vi har kanske börjat bli lite trötta på mässingsfebern men den här lampfoten är så stilren och snygg i all sin enkelhet. Fördelen med att bara köpa en lampfot är att du kan själv bestämma utseende. Lampfoten Rodd kostar 280 kronor och finns här. 

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/lillasen-skrivbord-bambu-ikea-varen-2016-1295-kronor.jpg

Skrivbord

Skrivbordet Lillåsen är inte bara snyggt utan det är också byggt av ett hållbart och förnyelsebart material, bambu. Hur fint är inte det här? Stilrent och snyggt! Det kostar 1 295 kronor och finns här.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/jansjo-led-arbetslampa-guld-massing-129-kronor-ikea-varen-2016.jpg

Lampa

Hur fin är inte denna uppdaterade version av den klassiska skrivbordslampan? Vi trodde aldrig att vi skulle tråna efter den här lampan. Använd den som sänglampa, skrivbordslampa eller bara som en dekoration på ett avlastningsbord. Låt kreativiteten flöda. Lampan Jansjö kostar 129 kronor och finns här.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/ikornnes-golvspegel-ask-995-kronor.jpg

Spegel

Ljust obehandlat trä är underskattat och är otroligt fint. Denna spegel är förutom sjukt snygg också praktisk. På spegelns baksida kan du hänga upp dina använda kläder eller varför inte morgondagens? Spegeln Ikornnes kostar 995 kronor och här hittar du den.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/IKEA_TILLFALLE_bord-995-kronor-ikea-varen-2016.jpg

Bord

Den tolfte februari lanseras kollektionen Tillfälle, Brasiliens mönster möter skandinavisk minimalism. Vill du gå loss på djärva färger och härliga mönster i vår så är detta kollektionen för dig. Detta fantastiska lilla bord kostar 995 kronor.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/bank-tillfalle-995-kronor-ikea-varen-2016.jpg

Bänk

Denna lekfulla bänk ingår också i kollektionen Tillfälle och är gjord i formpressad eukalyptus. Bänken kostar 995 kronor. Är du sugen på kollektionen får du skynda dig, den planeras att endast säljas i två månader.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/IKEA_GILTIG-fiskar-fisk-bla-tallrik-99-kronor-ikea-varen-2016.jpg

Tallrik

I april lanserar Ikea ytterligare en spännande kollektion Giltig. Det är modeskaparen Katie Eary som ligger bakom denna lekfulla kollektion. Tankarna förs till havets botten, med många fiskar och blåa nyanser. Dessa underbara tallrikar kostar 99 kronor styck.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/IKEA_GILTIG_Karaff-59-kronor.jpg

Karaff

I kollektionen Giltig finns det allt för att skapa en underbar dukning. Som till exempel denna fantastiska karaff. Hur underbar är inte den? Blått glas kan vara något av det finaste just nu. Karaffen kostar 59 kronor.

Foto: Ikea

https://metromode.se/files/2016/02/IKEA_GILTIG_glas-19-kronor-ikea-varen-2016.jpg

Glas

I samma stil som karaffen finns även två olika glas, ett par 20 cl och ett par 35 cl. De mindre kostar 19 kronor och större kostar 29 kronor. Från och med den 15 april finns kollektionen att köpa.

Foto: Ikea

Det är en ny inredningssäsong och vårens nyheter har redan börjat ramla in i butikerna. Varje säsong brukar Ikea bjuda på härliga designsamarbeten och fräscha kollektioner. Denna vår är inget undantag.
I vår kommer vi möts vi av lekfulla färger och kombinationer. Braslien möter Skandinavien och ljust trä möter mörka blåa nyanser. Vi ser verkligen framemot våren hos Ikea. Den som har tröttnat på mässingen får vänta lite till, mässingen dominerar fortfarande. Stilrena mässingslampor och härliga mönster är lite av det vi ser i våren på Ikea. Kika in i bildspelet för att ta del av Metro Modes favoriter.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!