instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Den äkta sommardrömmen – Elsa Billgrens samarbete med Ellos

Av: Metro Mode

Nu vill vi bara fly vardagen och bädda in oss i de härliga textilierna från Elsa Billgrens nya samarbete med Ellos. Elsa Billgren gav nyligen ut en bok om hennes drömhus på Gotland och det är i den miljön de nya produkterna presenteras – allt bestående av vitagetextilier.

Foto: Ellos

Sommarhus och smultronställen står i fokus i den nya kollektionen. Elsa Billgren är också i dagarna aktuell med en ny bok på temat, “Elsas husdröm: En sommar, en sorg och tusen loppisar”, där livsomvälvande förändringar varvas med reflektioner och handfasta tips rörande en plats som får stor betydelse för hennes liv. I den nya kollektionen finner vi inredning i lugna färger, där nytt varvas med vintage och det personliga och unika. Med retro-romantik full av mjuka detaljer och naturnära inslag skapar det nya samarbetet stora möjligheter till en avkopplad atmosfär. Spana in våra favoriter från kollektionen nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår