Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

I skånska Arlöv finns en extra charmig villa till salu. Såväl inne som ute finns det

Home

Den busigaste villan på Hemnet är en bohemisk inredningsdröm

Den busigaste villan på Hemnet är en bohemisk inredningsdröm
23 Se Bildspelet

I skånska Arlöv finns en extra charmig villa till salu. Såväl inne som ute finns det spännande detaljer och växter överallt. Det är lummigt och busigt – vi älskar det! Kolla in bildspelet och inspireras av alla lekfulla inredningskombinationer.

Den gula villan på Segevägen 7 i Arlöv är verkligen en bohemisk dröm som andas lekfullhet. Mängder av ljusslingor, bambuväggar, buddhastatyer och målat fönsterglas är några detaljer som gör detta hem spännande. I varje skrymsle finns nya saker att upptäcka bland alla inredningsdetaljer.  Vi inspireras också av allt levande såsom växter, blommor och frukter.

Skånelängan är ett av Arlövs äldsta hus, som är kulturminnesmärkt utvändigt. Vi kan verkligen tänka oss att slappa med en bok i hängmattan i den lummiga trädgården. Här finns flera uteplatser och olika gångar leder till olika uthus, ett annex med flera rum och ett växthus. I ett av uthusen finns ett ordentligt kök och en matsal, perfekt för sommarens alla fester. I själva villan finns fem rum och tillsammans med annexet är det totalt 170 kvadratmeter. Utgångspriset för den busiga villan ligger på 3 495 000 kronor. Kolla in bilderna och inspireras av den lekfulla boho-stilen!

Foto & källa: Våningen & Villan

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry