instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Den stilrena julen på Ellos Home får oss att längta till december!

Av: Metro Mode

Första advent och säsongen för julpynt börjar närma sig med stormsteg, och om du är inne på att uppdatera ditt hem med stilsäkra och trendiga julinslag i form av ljusstakar, stjärnor och växter så kommer du, liksom vi, att älska Ellos julkollektion!

Foto: Ellos Home

Snart är det återigen dags att ta fram julpyntet från förrådet för att få till den rätta myskänslan inför jul. Ibland kan det dock vara kul med något nytt – kanske känner du att de gamla garntomtarna har gjort sitt?

Oavsett om du vill testa en ny, stilren stil på julpyntet i vinter eller bara komplettera med några väl valda saker så finns det mängder av fynd att göra på nätet. Om din stil är mer bohemisk och ombonad så tipsar vi dig att kolla in våra favoriter från Indiska, och om du är mer inne på stilrent och naturinspirerat har Ellos Home fått in otroligt mycket fint – du hittar våra favoriter i bildspelet nedan!

Läs också: Smygstarta julen – 25 adventsstjärnor som skapar mysstämning

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår