Home

Dessa detaljer granskar folk när de besöker ditt hem

Enligt en studie som följt ögonrörelser hos besökare på en ny plats har avslöjat vad folk tittar på hemma hos andra. Vi avslöjar vad!

Foto: Pexels/Instagram @kvanumofficial

Vad lägger dina gäster märke till i ditt hem? Enligt en ny studie har man kunnat avslöja vad gäster lägger märke till. Genom att följa 71 personers ögonrörelser har confused.com tagit reda på vilka detaljer som faktiskt fångar vår blick i någon annans hem. 

Badrumsspegeln lockar blickar

I badrummet är det spegeln som fångar flest blickar. Spegeln följs sedan åt av kommoden och handfatet. Bland det man tittar minst på är toalettpappershållaren, kranen och växter. I köket är det däremot vanligt att man tittar på golv och mattor. Detta följs av köksskåp och diskho. Det man tittade minst på var bland annat tavlor, köksfläkt och spishäll. 

Väggkonst är mindre iögonfallande

På hemmakontoret får kontorsstolen mest blickar och filten vid fotändan på sängen fick mest uppmärksamhet i sovrummet. Detta tätt följt av byrålådan. I vardagsrummet är det vardagsrumsmatta, kuddar och vardagsrumsbord som drog mest blickar till sig och i barnrummet var det spjälsängen. Minst blickar fick persienner, belysning och väggkonst.

Källa: Confused.com

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!