Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

DIY: 4 snygga och trendiga drinkvagnar som du enkelt kan göra själv

Foto: stylemepretty.com/brit.co

Överallt råder det DIY-feber och drinkvagns-feber så varför inte kombinera dem? Vi har hittat 4 snygga drinkvagnar som inte kostar en förmögenhet och som du faktiskt kan göra själv!

En snygg drinkvagn kan verkligen lyfta ett helt rum eller varför inte en hel lägenhet? Denna lilla, enkla möbel gör ditt hem lite lyxigare och lite härligare. Eftersom du kan dekorera den precis hur du vill så är det ett superbra sätt att göra ditt hem lite mer personligt. Tyvärr så brukar de kosta en hel del, både nya och gamla. Fram med målarfärg och plastfilm och gör din egna supersnygga drinkvagn.

Drinkvagn - Ikea-hack

Drinkvagn - Ikea-hack

Detta Ikea-hack resulterar i en liten och nätt drinkvagn som passar överallt. Det enda du behöver:
Sprejfärg
Rullvagn Bygel

Spreja ställningen i önskad nyans och montera sen ihop vagnen precis som vanligt. Vill du ta det ytterligare ett steg längre kan du byta ut hyllplanen eller dekorera dem med lite dekorplast.

Här kan du köpa grundvagnen och den kostar 249 kronor. 

Foto: carriebradshawlied.com

Nästa bild
Drinkvagn - Industri

Drinkvagn - Industri

Att grundvagnen till den här är ett avlastningsbord från Jula är svårt att tro. Den har verkligen tagit steget från garaget till finrummet. Det du behöver är:
Rullvagn
Sprejfärg
Dekorplast
Eventuellt ett par hjul

Spreja ställningen i önskad nyans, eventuellt guld eller koppar. Sätt fast dekorplast i botten på hyllorna och om du vill så kan du byta ut hjulen. Sen har du en supersnygg industriell drinkvagn.

Här kan du köpa grundvagnen, den kostar 800 kronor. 

Foto: brit.co

Nästa bild
Drinkvagn - Elegant

Drinkvagn - Elegant

Av laptopbordet Vittsjö kan man tillverka två olika typer av drinkvagnar. Den första är denna lite mer eleganta vagnen. Det du behöver är:
Vittsjö laptopbord
Sprejfärg
Plexiglas
Hjul

Spreja hela bordet (förutom glasskivorna) i önskad färg. Montera fast en plexiglasskiva mellan bordsbenen och hjulen. Voilà och du har ett snyggt bord. Här hittar du hela beskrivningen och här kan du köpa bordet, det kostar 399 kronor. 

Foto: stylemepretty.com

Nästa bild
Drinkvagn - Rustik

Drinkvagn - Rustik

En rustik och snygg vagn som är ett riktigt skrytbygge. Dina vänner kommer bli imponerade och vilja ha en likadan. Det du behöver:
Vittsjö laptopbord
2 brädor
Träbets
Glashållare
Eventuellet ett vinställ

Montera fast brädorna på ovanskivan och en längre ner. Betsa brädorna i önskad nyans, borra fast glashållarna och eventuellt vinstället. Här hittar du hur man gör.

Foto: ifestylethreesixfive.com

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!