Home

Efter tidigare succén – Skultuna och Lara Bohinc i nytt samarbete

Efter tidigare succén – Skultuna och Lara Bohinc i nytt samarbete
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/08/05.jpg

The Norman Wilkinson Desktop Series

https://metromode.se/files/2015/08/06.jpg

The Norman Wilkinson Desktop Series

https://metromode.se/files/2015/08/04.jpg

The Norman Wilkinson Desktop Series

 
Smyckesdesignern Lara Bohinc och det svenska mässingsbruket Skultuna fortsätter att förgylla våra hem med vackra inredningsaccessoarer.
 
Kollektionen har fått namnet The Norman Wilkingson Desktop Series och är en skrivbordsserie tillverkad i semi-etsad mässing. Serien består av två fotoramar, en pennhållare, en brevhållare samt en liten ask. Precis som tidigare kollektioner av Lara Bohinc och Skultuna följer också The Norman Wilkinson Desktop Series den klassiska, tidlösa och eleganta stilen.
 
– Vi är mycket glada och stolta över att få presentera en ny serie inredningsaccessoarer i vårt samarbete med Lara Bohinc. The Norman Wilkinson Desktop Series är en kollektion stilfulla skrivbordsaccessoarer med Laras design och uttrycksfulla formspråk. De passar såväl hemmet som på kontoret, säger Viktor Blomkvist, vd Skultuna.
 
Det nya samarbetet har fått namnet efter konstnären Norman Wilkinson som förknippas med tekniken Dazzle Painting. Till serien har tekniken Dazzle Camouflage använts, som snarare förstärker mönstret än kamouflerar, Lara har också inspirerats av Edward Wadsworths och David Bombergs konst och teknik inom futurism och kubism.
 
Kollektionen finns att köpa från den 14 september på Skultuna Concept Store, www.skultuna.se, Lara Bohinc, www.larabohinc.com, NK (Nordiska Kompaniet) samt hos återförsäljare.
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: Skultuna

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!