Home

Eldorado släpper exklusiva julkulor tillsammans med Julkulan

Nu (eller ja, snart iallafall) är det jul igen och äntligen avslöjar livsmedelsvarumärket Eldorado vad de har jobbat på i sin lilla tomteverkstad under de senaste månaderna. Här tar vi en titt på varumärkets minst sagt okonventionella juldekorationer 2022!

Foto: Eldorado

De senaste åren har Eldorado släppt flera julinspirerande kollektioner, bland annat en julväst och julkalender som sålde slut på nolltid. I år är inget undantag: lagom till högtiden lanserar de en kollektion julkulor, inspirerade av varumärkets produkter, tillsammans med Julkulan i Gamla Stan i Stockholm.

“Vi och våra kunder älskar julen och likt tidigare år vill vi såklart göra något kul kring högtiden som överraskar och kan gillas av många. Granen är en självklar del av julen och hur man klär sin gran har blivit högst personligt. Vi hoppas kunna bidra till fler kreativa och personliga granar med våra julkulor av våra mest ikoniska produkter. Lyckas man lägga vantarna på ett set hoppas vi att julkulorna hängs upp i granen i många år framöver, inte minst för det fina hantverket bakom dem”, säger Emma Töpel Hanson, chef marknadskommunikation, egna märkesvaror, Dagab, en del av Axfood. 

“Humoristiska och vackra”

Julkulorna är munblåsta i glas, målade för hand, och kommer i set om fyra stycken. Setet lanseras på eldoradovaror.store andra advent (den 4 december). För den som inte vill vänta så länge går det även att hitta julkulorna i just Julkulans butik på Österlånggatan 39 i Gamla Stan i Stockholm från och med första advent (27 november).

När du ändå är i butiken kan du passa på att spana in Eldorados första julskyltning någonsin. Håll även i åtanke att kulkulorna kommer i limiterad upplaga, så det gäller att hänga på låset!

Anders och Gunilla Martinsson på Julkulan är entusiastiska över samarbetet med Eldorado:

“Vi är så glada över detta samarbete och över resultatet. Julkulorna som vi nu lanserar tillsammans med Eldorado uppfyller allt det som julkulor ska vara enligt oss – de är humoristiska och samtidigt vackra”, säger de.

Foto: Eldorado

Detta ingår i setet, som kostar 299 kronor:

Julkula med designen Persikor i halvor
Julkula med designen Musslor i vatten
Julkula med designen Krossade tomater i tomatjuice
Julkula med designen Flingor – Happy Hoops

Foto: Eldorado

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!