Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Ellos släpper nytt samarbete med Kristin “Krickelin” Lagerqvist

Kristin ”Krickelin” Lagerqvist är tillbaka i ett nytt samarbete med Ellos. Den här gången med vintage-fynd som hon har samlat ihop från franska antikmarknader och loppmarknader i Varberg. ”För mig betyder vintage arv och historia. Vi får möjligheten att vårda och nyttja något som en person innan oss har använt i sin vardag och dekorerat sitt hem med”, säger Krickelin.

Foto: Ellos Home

Kristin “Krickelin” Lagerqvist är tillbaka i ett nytt samarbete med Ellos. Den här gången har hon samlat ihop vintage-fynd från bland annat franska antikmarknader och loppmarknader i Varberg. Alla produkter är handplockade av Krickelin själv vilket förhöjer känslan av att man får med sig en liten bit av Krickelin hem. Fynden som Krickelin har plockat fram består bland annat av tavlor, ljusstakar, vaser och prydnadsdekorationer – alla med egna unika uttryck och detaljer. 

Foto: Ellos Home

Blanda nytt och gammalt

”För mig betyder vintage arv och historia. Vi får möjligheten att vårda och nyttja något som en person innan oss har använt i sin vardag och dekorerat sitt hem med. Att handla vintage är ett smart sätt att inreda hemmet på. Jag tycker det skapar en unik känsla då man ofta bara finner ett exemplar av varje produkt. Våga blanda nytt med saker som redan finns”, säger Krickelin. 

Foto: Ellos Home

Kampanjen lanseras på torsdag vecka 33 och kollektionen kommer då finnas tillgänglig på Ellos.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!