Home

En idyll mitt i stan kan nu bli din!

Drömmer du också om en idyllisk stuga att kunna rymma bort till eller bosätta dig i permanent? Vi har hittat den perfekta stugan som ligger mitt i stan i Östra sommarstaden, Malmö. 

Yellow house tree dinner candles
Källa: Bjurfors

Den här nyrenoverade stugan med bevarad 20-talscharm finner du i ett av Malmös trevligaste koloniområden, Östra sommarstaden. Den uppvuxna och insynsskyddade trädgården omsluter stugan på ett väldigt mysigt och ombonat sätt! Stugan är smakfullt renoverad och går i naturfärger. De har bevarat originaldetaljer för att stugan ska behålla sin charm. Stugan har en boarea på 24 kvm (biarea 10 kvm).

Kitchen beige and white with wood

Köket. Ett nyrenoverat lantligt kök som går i naturfärger, med perfekt utsikt över trädgården under diskningen. Hur härligt?

Living room with white sofa and marble table

Vardagsrum. Ett ljust och luftigt vardagsrum som är smakfullt inrett. En plats att hänga på när vädret ej tillåter utomhusaktiviteter. Där skulle vi mer än gärna spela brädspel på kvällarna!

Bedroom white with bed on the floor

Big window halft moon white wooden ceiling and floor

Sovrum. Istället för att använda vinden som förvaringsutrymme har de byggt ett rymligt och fint sovloft. De har satt in ett stort fint fönster som släpper in mer ljus och det får loftet att kännas mycket större.

Dinner place in the garden sofa chairs and table

Trädgården. Det bästa med hela stugan är trädgården som har en tomtarea på hela 502 kvm. Här har du plats för alla aktiviteter. I trädgården har de en pergola som är omringad av en stor vinranka – perfekt för de varma dagarna när man behöver svalka sig! På tomten finns äpplen, päron, körsbär, jordgubbar, smultron, vindruvor och vinbär. För den som har gröna fingrar eller vill få, finns möjligheter att odla själv i tomtens växthus och örtträdgård.

Utgångspris för denna idyll är 745 000 kronor.
Se mer bilder och läs mer här.

Källa alla bilder och information: Bjurfors

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!