Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Färgstarkt och kraftfullt – Diane von Furstenberg x H&M Home

Det nya spännande samarbetet mellan Diane von Furstenberg och H&M Home vill uppmana oss att utrycka oss själva i hemmet och ta makten över vår inredning. Med zebra- och leopardprints, röda och rosa läppmönster och abstrakta mönster från modeikonens namnteckning tar den nya kollektionen hela hemmet med storm!

Foto: H&M Home

Efter en lång och framgångsrik karriär i modevärlden ges vi nu möjlighet att låta Diane Von Furstenbergs sätta färg på våra hem. Kollektionen inkluderar bland annat spännande kuddfodral, espressomuggar, ullplädar, vaser, brickor och doftljus.

Ta makten över hemmets inredning

Samarbetet uppmanar oss att ta makten över vår inredning, att äga den. Kollektionens dubbelsidiga ullplädar, lyxiga brickor och doftljus i glasbehållare är alla märkta med modeikonens berömda mönster. Hennes egen favoritdoft – bärnsten – finns dessutom som doftnot i ljusen. Häftiga glasvaser med mönster i orange och rosa kan dessutom utgöra en härlig färgstark accent i ett rum.

Diane säger själv att hon skapade signatur-printet för 20 år sedan, när hon precis hade startat sitt varumärke, medan läppmönstret är hämtat från ett porträtt som Andy Warhol målat av henne. Hennes egna favoriter är djurmönstren. “Hela kollektionen är fantastisk, och jag ser så mycket fram emot att få visa den för alla”, säger hon.

Diane von Furstenberg x H&M HOME lanseras fredagen den 16 april och finns att köpa här!

KÖP

Till H&M Home

KÖP

Foto: Instagram @hmhome

Nästa bild
KÖP

Till H&M Home

KÖP

Foto: Instagram @hmhome

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!