Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Fem juliga trender vi ser hos kedjorna 2021

Det är en liten stund kvar till julen, men många av oss börjar längta redan nu. Spana in fem jultrender i år för att hålla dig uppdaterad i god tid!

Foto: H&M Home/Åhléns

Mys, mys och mys brukar vara ledordet för julen och det bästa är om vi helt och hållet kan slippa stress, stress och stress. Att vara ute i god tid kan minska både stress och press och det är verkligen något vi rekommenderar när det kommer till julen. Spana in fem härliga trender som är riktigt aktuella inför julen i år och låt dig inspireras! 

Läs även:

Julpyntet för 2021 har (äntligen) börjat landa i butikerna – spana in våra 23 favoriter!

Annas Pepparkakor 2021 – här är årets smak.

Julen 2021 – här är nyheterna bland julpyntet du inte vill missa.

Netflix släpper 12 nya julfilmer i år!

1. Pappersdekorationer KÖP

1. Pappersdekorationer

Naturligt och hemmagjort med starka kopplingar till naturmaterial, pappersdekorationer är våra bästa vänner när vi inreder inför jul. Passa på att pyssla lite extra med barnen och gör era egna jirlanger och pynt till julgranen. Är du inte så mycket för pyssel så finns en hel del fint på Ellos Home, Åhléns och Ikea.

Foto: Åhléns

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: IKEA

KÖP

Nästa bild
2. Lugna ytor KÖP

2. Lugna ytor

Taktila ytor, gärna så varma, mjuka och inbjudande som möjligt är en storfavorit i år. Fluffig teddy i inredningen är en riktig vinnare. Satsa på mysiga mattor, puffar, kuddar och härligt tjocka filtar att vira in sig i på kvällstid.

Foto: H&M Home

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: H&M Home

KÖP

Nästa bild
3. Klassiska motiv KÖP

3. Klassiska motiv

De klassiska motiven hänger med, för extra mycket julkänsla kan det vara smart att satsa lite extra på traditionsenliga mönster och färger. Både ett sätt att göra det mer ombonat och öka mysfaktorn till max.

Foto: IKEA

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: H&M Home

KÖP

Nästa bild
4. Grönt, grönt, grönt KÖP

4. Grönt, grönt, grönt

Den juligaste kulören av alla i år knyter verkligen an till skog och natur. Satsa på grönt när det kommer till både pynt och textilier. Grönt är också en färg som fungerar till alla årstider, vilket bara är ett plus. Glöm inte; grönt är skönt!

Foto: Åhléns

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: IKEA

KÖP

Nästa bild
5. Neutrala Färger KÖP

5. Neutrala Färger

De naturnära neutralerna fortsätter dominera in i julen. Trenden har varit tydlig nu i höst och håller sig kvar in i julen, vilket vi välkomnar. Naturnära färger bidrar ofta till en genuin och rustik känsla, något vi verkar längta till i dessa tider!

Foto: H&M Home

KÖP

Nästa bild
KÖP

Foto: IKEA

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!