Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Fixa finaste påskdukningen med saker du redan har hemma

Tips för hur du enklast får till den finaste påskdukningen. Stilrena dukningar att inspireras av och som du enkelt kan variera med hjälp av att lägga till eller byta ut detaljer.

Våga vägra knallgula påskkycklingar och traditionellt pynt. Att duka ett vårligt och fint påskbord kräver egentligen inga fjädrar eller plastiga dekorationer alls, många dukar nog så av bara farten när de vill få till en traditionsenlig dukning. Faktum är att om du håller dig till en viss färg eller utgår från ett mönster när du dukar så kommer det kännas mycket lyxigare. Att sedan addera vårblommor och eller små detaljer du redan har hemma, kommer med enkelhet fixa det finaste påskbordet! Då behöver du inte heller ha den där typiska påskdukningen som ser likadan ut varje år.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Grått är flott KÖP

Grått är flott

Ha en lugn grå bas till påskbordet. På så vis kan du enkelt hålla dukningen sober med hjälp av att hålla dig till naturnära färger. Eller släng in en trendig kontrastfärg, varför inte rosa eller gult?

Bildkälla

KÖP

Foto: Stylizimo

Nästa bild
Naturligt gult KÖP

Naturligt gult

Det är lätt att bli allergisk mot det där gula plastiga påskpyntet som vi är uppväxta med men det går ju att använda gult i sin naturliga form, till exempel med en gul bukett eller detaljer i mässing?

Bildkälla

KÖP

Foto: Pinterest

Nästa bild
Rosa och blått KÖP

Rosa och blått

De klassiskt blåvita serviserna finns redan i många hem, klassiskt och tidlöst! Men det är ändå att busenkelt att duka dessa på ett kul och fräscht sätt med rätt detaljer. Om du inte äger blåvitt porslin så är det enkelt att fynda fina udda tallrikar på loppisar, eller om du vill investera i en hel servis: slå till på Royal Copanhagen eller Ostindia. Var inte rädd för att mixa och blanda med andra mönster i samma färg och blanda upp med rosa eller andra pudriga toner.

Bildkälla

KÖP

Foto: Tory Burch

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!