Home

Förgyll hösten med att prenumerera på snittblommor – så här fungerar det

Höstblommor
En bukett med snittblommor kan vara pricken på i:et ibland. Nu är det möjligt att prenumera på vackra buketter som leveras till din dörr varje vecka.
Det är det nystartade företaget Flowery som erbjuder hemleverans av snittblommor varje eller varannan vecka. Blommorna köps in i Amsterdam, där blommor från hela världen samlas och auktioneras ut, vilket bidrar till att buketterna varierar i innehåll och utformning varje vecka. Ingen ihopsättning är den andra lik.
 
Väl levererade hemma hos dig kan du göra lite som du vill med dem då de ej är ihopbuntade. Sätt dem i en och samma vas, i flera små grupper eller var för sig. Blommorna leveras på torsdagar, så att du hinner fixa fint inför helgen.
 
Företaget grundades 2015 av Sandra Ekegren, Madeleine Araya och Johan Sundström, och så här säger Sandra Ekegren, VD för Flowery, om idén bakom det:
– Idén till Flowery kom en helt vanlig fredag på väg hem från jobbet, stressad inför kvällens middag och bärandes på alldeles för många kassar. Och alla fina blommor … Skall man alltid behöva släpa på så mycket för att få det fint hemma? Det tycker inte vi. Det finns så mycket roligare och viktigare saker att göra av tiden, men att blommor gör ditt hem vackrare är ett faktum. Därför startade vi Flowery.
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: Terese Wahlberg/Thinkorganic.se

 
 
Läs också:
Petra Tungården säljer sin lägenhet: ”Nu ligger min käraste ägodel ute”
Nu säljer Blondinbella sin etagevåning på Kungsholmen
De 10 bästa nyheterna från H&M Home AW15

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!