instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Fynda snygga designklassiker – köksprylar, inredning och porslin vi vill ha nu

Av: Metro Mode

Under Black Week och på Black Friday har du chansen att fynda designklassiker till extra bra priser! En Moccamaster, en vas från Klong eller en ljusstake från Skultuna är exempel på investeringar som håller stilen år efter år. Vi har samlat ihop våra 14 favoriter till köket, bordet och rummet som finns i butik nu – skynda fynda!

Foto: Georg Jensen

Under årets Black Week har många butiker sänkt priset på massor av eftertraktade köksapparater, tidlöst porslin och vacker inredning. Det är nu du har chansen att shoppa de där designklassikerna som du spanat på så länge och som annars inte brukar finnas på rea. Du hittar produkter från Le Creuset, Ittala, Georg Jensen och många fler klassiska och kända märken. Passa på att handla en fin julklapp till någon du tycker om, eller varför inte en present till dig själv? Här är våra favoriter som finns att köpa nu – men skynda så att ingen annan hinner före!

SparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår