Home

Går i flyttankar? Nu kan du hyra Carolas hus i Bromma!

Letar du efter ett hus och vill ha ett boende med en speciell historia men vill inte köpa något? Då är detta din lyckodag, nu kan du nämligen hyra schlagerdrottningen Carolas hus.

CAROLA-HYRAFoto: @carolaofficiell/TT

“Kanske är DU min hyresgäst”, så börjar Carola sitt Instagram-inlägg där hon söker hyresgäster till sin villa i Bromma. I inlägget skriver hon att familjen att det är dags för dem att komma vidare och närma sig deras drömboende. Därför söker nu Carola en familj som ska hyra Brommavillan i 1-2 år, från och med i början av nästa år.

För att få hyra artistens hus ska du skriva ett mejl till Carola och berätta varför du vill hyra den omöblerade villan. Hon förtydligar också att katten busis inte följer med huset (typiskt!). Vi är minst sagt nyfikna på att få veta var familjen ska ta vägen här näst.

 

Kanske Du är min hyresgäst? ???? [email protected] är den rätta adressen isåfall med svar inom 10 dagar till alla seriösa spekulanter. (Slide for more pics.) Skriv ‘Det vita huset’ till Hanna O. till kontorsmailen, tack. Min familj och jag älskar vårt varma hem i Bromma nära naturen och småstadsidyllen men nu är det dags för oss att komma vidare och närma oss våra drömmars boende. Är du och din familj en seriös spekulant som behöver ett rymligt hem i 1-2 år från starten av år -18 nära skolor, matbutiker & med 15-20 minuters bilväg in till Sthlms city så är Du välkommen att höra av dig till oss för mer information. Vänligen ‘miss C & family’ #kattenbusisföljerintemedhuset (Obs! Villan hyrs ut omöblerad.) Dela gärna med någon du tror kanske kan vara husets nästa gäst! ????

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!