Home

Gör dig redo för hösten – 5 hetaste inredningstrenderna hösten och vintern 2018

Sommaren har precis kommit igång på allvar men vi börjar redan snegla lite på hösten. För vem kan låta bli när hösten 2018 kommer bjuda på en mängd spännande inredningstrender?

Foto: Lagerhaus/House of Hackney

Har du fått nog av pasteller, ljust och avskalat? Då är den här hösten som klippt och skuren för dig. För i höst är ledorden extra allt. Krydda med stora mönster, starka färger och en hel del humor och du är hemma. Här nedan listar vi fem inredningstrender som kommer vara stora i höst och vinter, som vi inte är sena med att haka på.

Tänk utanför boxen

Tänk utanför boxen

Strunta i alla regler och skapa egna spännande kombinationer. Ställ utemöblerna i vardagsrummet eller din konstsamling i köket. Allt är tillåtet.

Foto: Granit/Lagerhaus

Nästa bild
Svart

Svart

Svarta metaller, svarta detaljer och svarta möbler. Det är det vi vill inreda med i höst. Vi matchar naturmaterial med det hårda och svarta.

Foto: House Doctor/Boråstapeter

Nästa bild
Starka färger

Starka färger

Vi lämnar det skandinaviska vita och fräscha bakom oss och i höst är det färg som gäller. Och mycket färg dessutom!

Foto: Alcro

Nästa bild
Lekfullt

Lekfullt

En stor trend är det lekfulla och oväntade. Vi kanske inreder du med stora porslinsfigurer, inte för att det är snyggt utan roligt och otippat.

Foto: Lagerhaus/Cole and son

Nästa bild
Blommigt

Blommigt

I höst blir det flower power för vi kommer vi se blommor överallt! På tapeter, textiler, tavlor, möbler – ja allt! Ju mer desto bättre.

Foto: Hemtex/House of Hackney

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!