instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Granit x Stig Lindberg – fortsätter samarbetet med välkända designerns mönsterskatt

Av: Metro Mode

Under våren 2022 lanserade Granit ett nytt unikt samarbete med den välkända designern Stig Lindbergs mönsterskatt. Stig Lindbergs mönsterdesign fick återskapas genom en modern tolkning som går hand i hand med Granits multifunktionella produkter. Intresset från konsumenterna var stort och flertalet produkter sålde slut redan första dagarna av kampanjen. Nu avslöjar Granit att de fortsätter med det omåttligt populära samarbetet med en ny kollektion!

Foto: Granit

Kollektionen följer Granits designfilosofi och består av multifunktionella och tidlösa produkter. Samtidigt flörtar kollektionen med klassisk svensk design som är mer populär än någonsin. Granit går tillbaka till Stigs rötter och producerar nu en serie porslin med delar av mönstret Diabolo. Ett av de bästsäljande mönstren från förra kollektionen var det populära mönstret Poéme d´Amour, som nu återskapas på flera produkter i en ny färgställning.

Foto: Granit

Vi får även se nyheter såsom mönstren Bamboo och Domino på köksattiraljer och produkter perfekta för höstens skolstart eller uppgradering av hemmakontoret. I kollektionen finns även en unik kortlek med mönstret Comedia! Produkterna är tänkta att förhöja vardagens olika tillfällen och innehar mönster som alla bär på historia som präglat formgivare i decennier.

Den 6 oktober lanseras den nya kollektionen. Där ser vi återkommande mönster från vårens kollektion, men även några nyheter!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår