instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Grått och minimalistiskt – här är de största inredningstrenderna julen 2020

Av: Metro Mode

Julen närmar sig med stormsteg och det är bara några veckor kvar till första advent. Vi vet att november inte ens har börjat, men det hindrar inte oss från att redan nu gotta oss i allt som julen har att erbjuda. Vi har spanat bland inredningskedjorna och hittat hur julen 2020 kommer se ut.

 Foto: Granit/House Doctor

Julens stora trend är helt klart nerskalat och naturnära, dova nyanser och grått. Dessa saker dominerar verkligen i år och ses hos Ikea, Ellos Home och Lagerhaus. Alla har satsat på en ganska avskalad jul där glitter, starka färger och mängder av pynt har fått kliva åt sidan. Det är det skandinaviska och minimalistiska som står i fokus och kanske framförallt det kära ordet lagom. Vi inreder juligt, men inte för juligt.

En annan färgtrend som synts hos flera kedjor är blått, julen hos danska House Doctor går helt i blått och även Ellos Homes julkollektion går i blåa toner. I år byter vi ut den klassiska adventsstjärnan mot en blå variant och även julgranen får gärna vara blå i år.

I år tar adventsstjärnan över på allvar och vi har den inte bara hängandes i fönstret utan överallt i huset. Gärna över matbordet som en snygg detalj. Nedan har vi listat tre trender vi gärna satsar lite extra på i år.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår