Home

Häng med på en rundtur i Janni Delér och Jon Olssons lyxvilla i Marbella!

I början av november kunde vi berätta att Jon Olsson och Janni Delér hade förlovat sig. Frieriet skedde på terrassen till parets nya lyxvilla och nu har vi äntligen fått kika in i det. Det är helt galet!

janni-hus-jon-olsson-marbellaFoto: @jannid/Jon Olsson

I sin vlogg visar skidåkaren och bloggerskan upp deras nya gemensamma hus. En stor villa som de har döpt till Casa Castle och vi förstår verkligen varför de valt just det namnet. Ett slott är precis vad det ser ut som. Villan ligger på en höjd i Marbella och är på hela 800 kvadratmeter (!!!) och består av fyra våningar. En spiraltrappa går från bottenvåningen till översta våningen. Hålet som skapas av trappan är hela 18 meter berättar Jon i videon. Han skämtar om att huset är så stort att de kommer tappa bort varandra.

– Vi måste börja ha namn på de olika våningarna, säger han.

Huset är gigantiskt och magiskt på utsidan men på insidan ska de göra en total renovering. De satsar på en stil som är en blandning av spanskt, marockanskt och skandinaviskt. Även poolen ska få sig en makeover och de vill skapa en infinity pool med utsikt över Marbella. Kolla in videon där paret visar upp sitt nya magnifika hus.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!