Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Här är 6 inredningssaker du aldrig ska köpa utan istället göra själv

Varje år lägger vi ned massvis med pengar på inredning och visst är det värt det. Det kan dock bli dyrt i längden att hela tiden köpa nya saker och de flesta av de sakerna är sådant vi kan göra själva. Här är 6 saker vi aldrig borde köpa utan istället göra själva!

I många fall undviker vi att göra saker själv för att vi antingen inte ser oss själva som händiga eller för att de känns alldeles för svårt. Men med rätt guide och tålamod kommer man långt.

2. Gör dina egna tavlor av dina Instagram bilder

2. Gör dina egna tavlor av dina Instagram bilder

Varför köpa massa dyra tavlor när du kan göra din egna? I dag dokumenterar vi nästan varje minut av vårt liv via Instagram och de flesta bilderna blir faktiskt riktigt bra. Så varför inte göra om dem till vackra tavlor att ha på väggen? Läs mer här om hur du gör.

Foto: RACHEL MAE SMITH/marthastewart.com

Nästa bild
2. Gör din egen sänggavel

2. Gör din egen sänggavel

Att köra sin egen sänggavel kan kännas svårt och tidskrävande men det behöver det inte vara. Här går Metro Modes Petra Tungården och Sanna Fischer igenom hur du enkelt gör en egen sänggavel i sju enkla steg!

Nästa bild
3. Gör ditt eget mönstrade tyg

3. Gör ditt eget mönstrade tyg

Istället för att köpa dyra tyger kan du istället göra ditt eget mönstrade tyg. På så sätt kan du få exakt de mönstret du vill ha på dina gardiner, kuddar eller liknande.

Gör en stencil över de mönstret du vill ha och köp därefter ett billigt neutralt tyg och färg. Läs mer här om hur du gör!

Här finns också hur du kan göra dina egna gardiner!

Foto: twotwentyone.net

Nästa bild
4. Gör dina egna lampor

4. Gör dina egna lampor

Lampor kan kännas som en utmaning men det behöver inte vara så svårt utan oftast kan du med enkla medel skapa en personliga lampa. Här är 7 snygga lampor du kan göra helt själv!

Foto: Sandra Hjort

Nästa bild
5. Gör dina egna ljus

5. Gör dina egna ljus

Något av de mysigaste som finns är att tända massa ljus hemma men att hela tiden behöva köpa nya ljus kan bli dyrt. Så varför inte göra dina egna? Du spar både pengar och kan välja både färg, doft och behållare själv! Läs mer här om hur du gör!

Foto: sheknows.com

Nästa bild
6. Gör din egen hylla

6. Gör din egen hylla

Att hitta den perfekta hyllan kan kännas svårt. Antingen är de för korta, för lång, för breda eller fel färg. Som tur var är det enkelt att göra din egen. Läs mer här om hur du enkelt kan göra årets trendigaste hylla!

Foto: IKEA

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!