Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Här är kökstrenderna du bör ha koll på 2016

kokstrender petra tungarden
Planerar du för ett nytt kök? Metros homeredaktör Petra Tungården guidar dig rätt bland kökstrenderna och hetaste nyheterna 2016. Rena vackra träytor och klassiskt enkla former. Här är trenderna du ska ha koll på.
 
kok tra

Köket är hjärtat i mångas hem. Vi fortsätter att inreda med influenser från naturens resurser. Vi ser det inte minst när det kommer till köket. Våren 2016 vågar vi till och med på oss ett helt kök i trä, extra stilpoäng får du för enkla former och luckor.

vita kok

Vita kök är fortfarande populärast, men fler och fler vågar sig på färg. Vi ser många gråtoner, men fler vågar ta ut svängarna med mörkblått och grönt.

personligt kok

Dessutom vågar fler experimentera och sätta sin personliga prägel på köket genom handtag och knoppar. Idag köper vi sällan ett komplett kök, utan väljer till egna detaljer. När man förändrar kökets planlösning till en mer öppen yta blir köket samtidigt en del av inredningen och ses av många som en möbel.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!