instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Hemma hos inredningsprofilen – så fixar du stilen som Emelie “34 kvadrat” Ekman

Av:

Trendigt, tidlöst och stilsäkert är ledorden när vi inspireras av Metro Modes inredningsbloggare Emelie Ekman. Vi ger dig köptipsen som fixar en liknande stil hemma! 

Inspirationsbild: 34kvadrat.metromode.se

Metro Modes inredningsbloggare Emelie Ekman inspirerar oss dagligen med vackra och trendiga bilder. Men det är inte bara hennes perfekta Instagram-flöde vi vill kopiera – vi snor gärna hennes egna inredningsstil. Hemma hos “34 kvadrat” ser vi stilsäkra trendiga detaljer men också många klassiker som inte går ur tiden. Vill du ha samma stil som inredningsprofilen är det helt rätt att satsa på inredning från Skultuna, Flos och Svenskt Tenn. Ett annat tips är att gå “all in” på sammetstrenden, både på kuddarna i soffan och matstolarna i köket. Inspireras och få de rätta köptipsen här!

Behöver du mer förvaring i lägenheten men vill inte bli av med för mycket yta? Här tipsar Emelie ”34kvadrat” Ekman oss om hur du bygger ett skåp av Ikea-möbler!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår