Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Höstens hetaste väggfärger: Nyanserna vi helst målar väggarna med 2017

I höst välkomnar vi färg på våra väggar (och på våra kläder) med öppna armar! Det kan inte bli för mycket av det goda, och vi älskar de lite mustigare nyanserna i kombination med lyxiga material som sammet och mjukt läder. 

I bildspelet nedan hittar du de trendigaste väggfärgerna hösten och vintern 2017. Vi ser allt ifrån rosa till rött och en del gamla favoriter som blå och grön. Vilken trend gillar du bäst?

 

Mustiga färger

Mustiga färger

De djupa, mörka och mustiga färgerna skapar mystik och elegans på ett sätt vi älskar just nu. Kombinera med sammet, mjukt läder, glas, sten och mässing.

Inspiration: Alcro trendspaning! Vägg till vänster målad i Moules. Foto: Klas Sjöberg. Styling: Lotta Agaton. Vägg till lhöger i färgen Chianti med accentfärgen Landsort. Foto: Jonas Ingerstedt Styling: Jill Windahl.

Foto: Klas Sjöberg & Jonas Windahl

Nästa bild
Nattsvarta detaljer

Nattsvarta detaljer

Helsvarta väggar känns inte särskilt peppigt men svarta inslag i kombination med en poppig pastell kan vara hur snyggt som helst. Vi älskar den här svarta panelen.

Inspiration: Linum AW 17. 

Foto: Linum AW17

Nästa bild
Röda inslag

Röda inslag

Röda nyanser ser vi överallt just nu – i modet och i våra hem. Vågar du dig på en hel vägg i någon röd nyans så kör på. Välkomna annars färgen i form av möbler och andra detaljer. Här ser vi ett supersnyggt exempel på ett rödrutigt golv.

Inspiration: Beckers 

Foto: Beckers

Nästa bild
Harmonisk grund med färgstarka möbler

Harmonisk grund med färgstarka möbler

I inredningsbutiken Dusty Deco har man lekt med färg på ett kreativt, trendigt och stilsäkert sätt. Vi älskar den knallrosa byrån i kombination med den harmoniska och lugnande väggfärgen. On point!

Inspiration: Från Dusty Deco med färg från Alcro. Väggfärger: till vänster – drivved och till höger – kalksten. 

Foto: Dusty Deco - Alcro

Nästa bild
Rosa + grönt = Sant

Rosa + grönt = Sant

Ett rum behöver verkligen inte bara bestå av en väggfärg. Att dela av rummet med hjälp av två färger kan skapa en lyxig hotell-känsla. Rosa och grönt är en drömkombo vi inte kan få nog av.

Inspiration: Caparol i samarbete med Sköna Hem i färgerna med Verdure och Vanity. 

Foto: Caparol - Sköna Hem

Nästa bild
Himmelsblå och smaragdgrön

Himmelsblå och smaragdgrön

De blå och gröna väggarna håller sig kvar på trendlistan i höst och vinter. Den blå färgen kommer både i en ljusare himmelsblå färg och en midnattsblå nyans. Den gröna hittar du i alla möjliga nyanser men mest exotisk tycker vi att den här smaragdgröna är.

Inspiration: Fluggers moderna färger. 

Foto: Flugger Färg

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!