Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Hyr din lägenhetsdröm under julshoppingen i Köpenhamn

Julshopping i Köpenhamn
Istället för att stressa runt efter jobbet för att hitta rätta julklapparna kan du istället samla ihop kompisgänget eller varför inte mamma eller sambon och boka in en weekend.
I Köpenhamn fylls gatorna med doften av brända mandlar, stan badar i julkänsla och inspirerande butiker finns i alla prisklasser. Airbnb är ett spännande boendealternativ mot det traditionella hotellboendet och som ofta är väldigt prisvärt om man är några stycken. Det går ut på att man hyr någons bostad vilket öppnar upp för möjligheten att testa att bo i de lägenheterna man annars bara kan drömma om.

Vi har valt ut 4 favoriter med olika inredningsstilar i den danska huvudstaden
1. En elegant och ombonad lägenhet med en modern och internationell känsla som rymmer fyra personer. Ta på ett extra lager med kläder och drick glögg med utsikt över Köpenhamns takåsar. Från 3 196 sek per natt med plats för 4 personer, läs mer här!

2. Takbjälkar, öppet till nock, blottade tegelväggar och inredning i en neutral färgskala med plats för 6 gäster. Mjuka upp kroppen med ett långt bad, laga middag och njut av atmosfären i denna charmiga lägenhet. Från 3 515 sek per natt med plats för 6 gäster, läs mer här!

3. Vackra plankgolv, vit bas och lindblomsgrönt är ett genomgående tema i denna enkla och ljusa lägenhet. När fötterna tycker det är dags att avsluta julklappsshoppingen för dagen så tänd en brasa och sjunk ner i en riktig designklassiker till fåtölj, pp19 med en inspirerande bok. Här finns rum för 6 personer. Från 2 167 sek per natt med plats för 6 personer, läs mer här!

4. Svart, vitt och några välutvalda rosa blickfång möter belysning från Tom Dixon i denna grafiska lägenhet med fantastiska fönster där fem personer får plats. Från 1 917 sek per natt med plats för 5 personer. Läs mer här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!